Bridget Jones'un BebeÄŸi: Bu çocuÄŸun babası kim?

Güncelleme Tarihi:

Bridget Jonesun Bebeği: Bu çocuğun babası kim
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 17, 2016 12:21

Bridget Jones serisinin üçüncü filmi ‘Bridget Jones’un Bebeği’ gösterime girdi. Filmi herkesten önce Londra’da izledik, basın konferansına katıldık; hatta Rénee Zellweger ve Patrick Dempsey ile özel bir röportaj yaptık.

Haberin Devamı

Tam da her şeyin daha beter olamayacağını düşündüğünüz anda size âşık iki ‘süper’ erkek birden karşınıza çıksa ve hangisinin çocuğunuzun babası olduğunu bilmeseniz ne yaparsınız? Bu, Bridget Jones’un yeni hikâyesi. Çocuğun babasının kim olduğunu elbette ki söylemeyeceğim! Bunun için filmi izlemeniz gerekli. Bu kez müzikle iç içe bir Bridget Jones izleyeceksiniz. Aksiyonun bir müzik festivalinde başlamasının yanı sıra filmde Ed Sheeran’ın da kendini canlandırdığı küçük bir rolü var. İngiliz kadın pop yıldızlarının en başarılı isimlerinden Lilly Allen ve Ellie Goulding şarkıları da tam da doğru anlarda filmi şenlendiriyor. Kitapla çok da aynı olmayan bir hikâyede her şey önce tabii ki Bridget’in 40 yaşına yalnız girmesiyle başlıyor. Gerisi mi? Gerisi Colin Firth yani Bridget’in 15 yıllık, üç filmlik aşkı Mr. Darcy ve adeta bir Disney prensi kıvamında olan Jack arasında kalan Bridget’in trajikomik hikâyesi. İşte huzurlarınızda Rénee Zellweger ve Patrick Dempsey...

 

Haberin Devamı

Bridget Jonesun Bebeği: Bu çocuğun babası kim

 

Rénee, film çekimleri sırasında sizin dahi çocuğun babasının kim olduğunu bilmediğiniz doğru mu?

- Evet, doğru. Hepimize senaryonun farklı kısımları verilmişti ve kimse diğerinde ne yazdığını bilmiyordu. İşin kötüsü senaryoları değişmemiz de yasaktı! Yani sonuna kadar biz de bilmiyorduk ve bu da filmi daha gerçek kıldı.

Bridget’te sende de olmasını istediğin bir özellik var mı?

- Çok açık ve tüm tuhaflıklarına rağmen kendini olduğu gibi kabullenip seviyor. Üstüne üstlük çok hoş erkeklerle çıkıyor. Nasıl kıskanmayayım?

 

Bridget Jonesun Bebeği: Bu çocuğun babası kim

 

Hepimizın komik ve utandırıcı ‘Bridget Jones anları’ var. Sizin böyle anlarınız oluyor mu hiç?

Haberin Devamı

- Of hem de her gün oluyor! En sonuncusu 10 dakika önceydi mesela. Aslında hatırladıkça utandığım başka bir şeyi anlatayım: 1-2 ay önce bir röportajdaydım. Gazeteci sorusunu sordu, ben cevap verirken uyuyakalmışım. Jetlag, yorgunluk falan derken resmen kendimden geçmişim. Yazmamasını istedim ama muhtemelen yazmıştır, böyle bir şey kaçmaz.

Filmin devamının çekilmesini istiyor musunuz?

- Prodüktörler ve izleyici istedikçe ben de isterim. 15 yıldır devam eden bir hikâye bu. Sekiz sene sonra Bridget’in başına neler geleceğini ben de merak ediyorum.

 

Â

Bridget Jonesun Bebeği: Bu çocuğun babası kim

 Patrick Dempsey

 

‘AŞK SİZİ BULACAKTIR’ 

Patrick, İngiltere’yi sevdin mi?

Haberin Devamı

- Evet, çok sevdim. Kaliforniya sonrası bulutlu hava iyi geldi. Hatta Londra’da evlerin fiyatlarını sordum ama Notting Hill’de tek odalı evlerin fiyatlarını öğrenince vazgeçtim. İnanılmaz pahalı.

‘Grey’s Anatomy’deki McDreamy rolünüz ile kadınların hayallerini süslüyordunuz, bu filmde o imajınızı pekiştirdiniz. Sizin gibi ya da Mr. Darcy gibi bir erkeği ve aşkı hayal eden kadınlara ne öğüt vermek istersiniz?

- Ne kadar şiddetle aşkın peşinde koşarsan o da senden o kadar kaçıyor. Beklemek, doğru zamanın geleceğine inanmak gerekli. Aşk o zaman sizi bulacaktır.

 

BAKMADAN GEÇME!