Brad Pitt'in saçları beyazladı!

Güncelleme Tarihi:

Brad Pittin saçları beyazladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2015 12:53

ABD'li oyuncu Brad Pitt, rol aldığı ve yapımcılığını üstlendiği War Machine (Savaş Makinesi) filminin setinde görüntülendi.

Haberin Devamı

Afganistan’da görev yapan bir Amerikan generalini canlandıracağı Savaş Makinesi için saçlarını griye boyatan 51 yaşındaki Brad Pitt, askeri üniformayla sette hazır bulundu. ABD'li oyuncu Angelina Jolie'den olan çocuklarını da sete getiren ünlü aktör, çekim arasında onlarla ilgilendi.

Hicivli bir komedi olan Savaş Makinesi’nin senaryosu gazeteci Michael Hastings'in “The Operators: The Wild and Terrifying Inside Story of America’s War in Afghanistan” isimli kitaptan uyarlandı.

Yönetmenliğini David Michôd'un üstlendiği filmde Brad Pitt'in yanı sıra Anthony Michael Hall veWill Poulter gibi isimler rol alacak.

Hollywood'un en güçlü çiftlerinden Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin aşkları başrolünü paylaştıkları Bay ve Bayan Smith filmiyle başladı.

Haberin Devamı

Angelina uğruna eşi Jennifer Aniston'dan boşanan Brad Pitt 2014 yılında güzel oyuncuyla evlendi.

Brangelina olarak anılan çiftinin Maddox (13), Pax (11), Zahara (10), Shiloh (9), Vivienne (7) ve Knox (7) adında altı çocuğu bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!