Brad Pitt ve Julia Roberts’ın telefon numaraları internete sızdırıldı

Güncelleme Tarihi:

Brad Pitt ve Julia Roberts’ın telefon numaraları internete sızdırıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2014 12:25

ABD’deki Sony Stüdyoları’nın geçtiğimiz haftalarda karşı karşıya kaldığı siber saldırı sonucunda 5 yeni Hollywood filminin gösterime girmeden önce internete sızdırılmasının ardından şimdi de Brad Pitt ve Julia Roberts’a ait olduğu iddia edilen cep telefonu numaraları internette yayınlandı.

Haberin Devamı

Bilgisayar korsanlarının Daniel Craig, Natalie Portman, Tobey Maguire ve Sarah Michelle Gellar bir çok Hollywood ünlüsünün otellere rezervasyon yaptırırken kullandığı takma isimleri de yayınladığı açıklandı.

Siber saldırı sonucunda daha önce de James Franco ve Seth Rogan’ın çektikleri filmler için stüdyodan aldıkları ücretler ile Ocak ayından beri Sony için çalışan Prenses Beatrice’in aldığı maaş da internete sızdırılmıştı.

Brad Pitt ve Julia Roberts’ın telefon numaraları internete sızdırıldı

Julia Roberts

KUZEY KORE SORUMLULUĞU REDDETTİ

Sony’e karşı gerçekleştirilen siber saldırıyı Guardian’s of Peace (Barışın Koruyucuları) isimli bir grup üstlenirken bir çok uzman bu saldırının Kuzey Kore kaynaklı olabileceğini açıklamıştı.

Haberin Devamı

Amerikan basını Sony Stüdyoları’nın da bu ihtimali göz önünde bulundurduğunu belirtmiş, çünkü Sony’nin Kuzey Kore lideri Kim Jong Un’u kızdıran “Interview” (Röportaj) isimli filmi yayınlama hazırlığında olduğunu söylemişti.

Kuzey Kore lideri Kim Jong Un’a karşı düzenlenen bir suikast girişimini anlatan komedi filminin baş rollerinde yer alan James Franco ve Seth Rogan’ın maaşlarının internete sızdırılması da bu teoriyi doğrulayan bir gösterge olarak algılanmıştı.

Ancak daha önce bir çok kez filmin gösterime girmesini istemediklerini belirten ve Haziran ayında yayınladığı bir açıklamada filmi “Bir terör ve savaş aktivitesi” olarak tanımlayan Kuzey Koreli yetkililer Sony’e karşı bir siber saldırı gerçekleştirdikleri yönündeki iddiaları reddetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!