Bölüm sonu dedikodusu: Tatlı İntikam 2. bölüm

Güncelleme Tarihi:

Bölüm sonu dedikodusu: Tatlı İntikam 2. bölüm
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 14:51

Ekranlarımızın yepyeni romantik komedisi Tatlı İntikam’ın ikinci bölümü de ilki kadar eğlenceli ve aşk doluydu. Bu bölümde neler izledik, bölümü neden sevdik? Gelin üzerinden beraberce geçelim!

Haberin Devamı

Pelin’i bıraktığımız yerde, Tankut’un kapısının önünde bulduk. Fakat Tankut’un onu affetmek için restoranında çalışmasını ve özel asistanı olmasını isteyeceğini hiç beklemiyorduk, itiraf edelim! Teklifi kabul eden Pelin’in üzerinde ise sabahın erken saatlerinde başına gelen türlü aksiliklerden ve sakarlığı sayesinde geç de olsa ulaştığı restoranın altını üstüne getirmesinden gerçekten üzerinde bir lanet olduğunu kabul etmek zorunda kaldık.  Bu lanet, Tankut’un aşkını kazanarak son bulur mu acaba, ne dersiniz? 

Bölüm sonu dedikodusu: Tatlı İntikam 2. bölüm

OLAYLARIN SEYRİ DEĞİŞİYOR

Simay ve Başak’ın arkadaşlarını bir bataktan kurtarmak adına koyuldukları yoldan bambaşka hikayeler çıkacak gibi duruyor. Özellikle Başak ve Bülent’in arasında geçen minik diyalogdan ve telefon numarası isteme merasiminden sonra Bülent’in her aramasında telefon sapığı sanılıp beddualar eşliğinde uğurlanışını izlerken epey eğlendik! Bu ikili ilerleyen bölümlerde bol kahkaha vadediyor, izlerken bol bol kahkaha krizlerine gireceğimiz kesin! 

Haberin Devamı

Bölüm sonu dedikodusu: Tatlı İntikam 2. bölüm

PELİN'İN BİTMEYEN ÇİLESİ

Hiç alışık olmadığı bir tempoda uzun süre çalışan Pelin’in çilesi bitmiyor, Tankut’un işkence yöntemleriyle çığ gibi büyüyordu. İşkence dediğimize bakmayın, aralarında geçen atışmalara rağmen ikilinin arasındaki gülümseten naif detaylar da yok değil. Ceyda’nın gecenin bir yarısı Tankut’un kapısına gelişiyle ve Pelin’i aşağılamaya çok müsait bir tavırla frambuazlı cheesecake servisi yapmasını istemesiyle aslında Pelin ve Tankut arasındaki elektriğin giderek arttığını hissetmesi evrenin bir oyunu olmalıydı. Neyse canım, Pelin zaten Tankut’un evinde uyumaya alışkın! 

Bölüm sonu dedikodusu: Tatlı İntikam 2. bölüm

Haberin Devamı

Pelin’in restorandaki görevi tam gaz devam ederken, romantik şef Tankut’un mutfakta yaptığı ‘son dokunuş ve ilk öpücük’ konuşması çalışanları ve biz ekran başındaki izleyicileri deyim yerindeyse akışkan ve gözlerinden kalpler çıkar hale getirdi! Bunun üzerine bir müşterinin Pelin’e gereğinden fazla ilgi gösterdiğine şahit olmak ve bu durumun kendisini gerektiğinden fazla sinirlendirdiğini, hatta tüm müşterilerin gözü önünde adamı restorandan yaka paça dışarı atacak kadar gözünün döndüğünü fark eden Tankut, duygularıyla savaşmak için kendini sahile attı. 

Bölüm sonu dedikodusu: Tatlı İntikam 2. bölüm

CEYDA'NIN FOYASI ORTAYA ÇIKTI

Tankut’un kalbine giden yolun mutfağından geçtiğini fark eden Ceyda, tanıdıkları araya sokarak Mehmet Yaşin’i yemekleri denemesi için restorana misafir olmaya ikna etti. Bu aşamada Tankut’un annesi Meliha Hanım’dan destek görebilmek için Pelin’den sanki Tankut’un peşindeki kızlardan biriymiş gibi bahsederek restorana götürdü. Aşağılamalarına burada devam eden Ceyda’nın foyası ortaya çıktı çıkmasına ama Tankut ve Pelin’in hiç yoktan  gerilmesine engel olamadı bu durum… Küçük düşürülmeye dayanamayan Pelin restoranı terk etti! 

Haberin Devamı

Bölüm sonu dedikodusu: Tatlı İntikam 2. bölüm

Pelin’i gelinlikler içinde terk etmesine rağmen halen Rıza Bey ve kameralar karşısında “Yeteri kadar sevmiyormuşum demek ki, bundan sonra evlilik defteri benim için kapandı.” açıklamasını yapabilen Tolga’nın sinir bozucu tavrı hepimiz gibi Pelin’i de çileden çıkarttı. Tankut tarafından affedilmek için işe geri dönmeye karar veren Pelin’in şansı ilk defa yaver gitti ve romantik şefimizin inadını, onun için çok önemli olan chai tohumunu bularak kırdı! Bu sayede Mehmet Yaşin’e damak çatlatan bir tatlı sunan ve tam not alan Tankut ile anın mutluluğu sayesinde aralarında gelişen yakınlaşma bizleri koltuklarımıza çiviledi. 

Haberin Devamı

Bölüm sonu dedikodusu: Tatlı İntikam 2. bölüm

Restoran’ın vergisi için eline geçen parayı yatırmak yerine kendine yeni bir iş kurabilme umudu taşırken bir tüccara kaptıran Necip’in hayal kırıklığı bir yana, icra memurlarının kapıya dayanmasıyla neye uğradığını şaşıran Tankut’un içinde bulunduğu durumdan nasıl kurtulacağı ise merakla beklediğimiz bir başka mesele! Heyecanla beklediğimiz üçüncü bölümde görüşmek üzere…

 

 

 

Haberin Devamı

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!