Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı

Güncelleme Tarihi:

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 16:54

Merakla beklediğimiz bazı önemli soruların cevabını Hayat Şarkıs'nın son bölümünde almış olduk. Dizide 8. bölüm ile birlikte nabız da yükseldi. Bakalım yayınlanan son bölümde neler neler olmuş...

Haberin Devamı

Merakla beklediğimiz sorunun cevabı olumlu geldi, Kerim Berlin defterini kapattı, İstanbul’da kalıyor. Cem’i gördüğümüz andan beri beklenilen oldu ve Hülya – Cem karşılaşması Bayram Cevher’in hasta ziyaretinde gerçekleşti, hem de tüm ailenin gözü önünde. 

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı

DÜNYA YANSA HÜLYA'YA BİR ŞEY OLMAZ! 

Yanlış insana çattınız, derler ya hani; Hülya o dayaktan sonra yatarken sokağın ortasında tam olarak bunu düşündük. Cem, bunlar sayılı huzurlu günlerin, tadını çıkart. Her ne kadar Hülya, durumun kendi lehine sonuçlanacağını düşünse de, biz Hülya’nın bu durumdan da burnunu çıkartacağına inanıyoruz. Sibel’den gelen yeni atakla, Hülya üst üstte gelen geri dönüşlerin köşesine sıkıştı. 

Haberin Devamı

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı

DİZİDE GERİLİM GİTGİDE ARTIYOR

Kerim yaklaştıkça Hülya kaçıyor, aralarındaki elektrik görünecek boyuta ulaştığında Hülya’nın kedi halleri daha izlenilesi oluyor. Kerim’in bölümler sonra ilk kez kendi yaptıklarının farkına varıp Hülya’yla olduğu konumu irdelemesi de ilişkileri için artı puan oldu. Bu çözümlemenin üstüne, Hülya’ya haksız yere kötü davranmaz artık diye düşünüyoruz. Haksız mıyız?

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı

Ortalığı sakinleştireceğim derken, onca yıllık karısına insan eski sevgilisinin adıyla mı seslenir canım? Ah Bayram Cevher, ah! Hüseyin ortada yok, Hülya ilk paparayı yedi, Kerim şirkete gideceğim diye çıktı kendini Hüseyin’i ararken buldu. Sıradan bir Bayram Cevher köşkü sabahı…

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı

ADETA İÇİMİZE SU SERPİLDİ

Hülya ablasıyla konuşurken iyi başlayan konuşma kavgaya dönüştüğünde, Kerim’in müdahalesi olayı sakinleştirdi. Önce Melek’le konuşan Kerim, eve geldiğinde Hülya’yı uyurken buldu. Hülya’nın saçını okşayarak uyandırması, Kerim’in geldiği noktayı çok güzel özetledi. Eskiden de baktığında iç çektiğini görüyordur ama artık daha şefkatli.  İzleyici olarak bunu fazlasıyla beğendik!

Haberin Devamı

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı

Yıllarca bir adamı bekleyince, peşinden hiç ulaşamayacağını bildiğin halde küçük adımlarla koşunca, üstüne üstlük tam ulaştım dediğinde kendini başladığın yerin gerisinde de bulunca insan yoruluyor. Hülya da yoruldu, bir adamın dilinde aşk olmaya çalışmaktan yoruldu. Sıra Kerim’de, şimdi onun adımlarını izleme vakti.

Biz olayı Hülya’ya devredelim o halleder, içerikli konuşmalar yapan Bayram Cevher sevilmez de ne yapılır? Hülya ve Bayram Cevher el birliği yaparsa, dünyayı yakarlar, yakar. 

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı

AY AY AY GİTTİ GÜL GİBİ YEMEK TAKIMI
Zeynep, senin ilişkinden daha sağlamdı o porselenler ama onlar da dayanamadı sana. Hüseyin de haklı, ben olsam ikinci günden kaçardım, o bir de çocuk yapmış. İçimizdeki televizyon teyzesi “Bu Zeynep delirdi, alın bunu buradan, alın alın.” dedi adeta!

Haberin Devamı

Hülya’dan ilk kez bencil olmayan bir çözümleme geldi.

“Kapana kısıldın benim yüzümden.”

Hülya’nın hisleri artık daha yoğun, daha gerçek. Korkusu da daha yoğun bu sebeple... Artık kaybettiği çocukluk aşkı,  aklından çıkartamadığı küçük Kerim değil. Hülya artık biliyor, gerçek Kerim kim biliyor. Hülya, bir kere uyudu hayalini kurduğuyla, artık kaybetmekten daha çok korkuyor.

Kırılan tabaklar için, “Süheyla çıkartmadın da ne oldu, İngiltere Kraliçesi geldi mi bize yemeğe, yok gelmedi. Zaten yaşlandı artık hiç gelemez.” dedi adam. Kriz yönetiminde son nokta. Bayram Cevher replikleri diye bir kitap çıkartsınlar, bu böyle olmayacak.

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı

Haberin Devamı

Git, git, git, git-me dur yalan söyledi Hüseyin, Melek. Melek, bunca baskıya dayanamadığından Hüseyin’e belki de bininci defa olmaz dedi, gitti Hüseyin de baktı kalamıyor. Melek, gitme diye seslendi ardından sonra madem o gitti, ben de ona gideyim dedi. Gitti de ama çok yanlış zamanda. Hüseyin bir çırpıda bırakamayacağını her şeyi anladı, Zeynep sinir krizleri ve özürlerin ardından intihar etti. 

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı

Ben bir düşe aşık oldum, dedi kadın hoşça kal demeden birkaç saat önce. Büyüyorum, diye ekledi.
Büyüyor Hülya, Kerim’le büyüyor bu kez düşüyle.
Herkes yakalayamaz bu şansı, herkes kavuşamaz düşüne. Tamam, Hülya bu konuda çok hırslıydı, yeterince hızlı koştu her ne kadar adımları sınırlı olsa da ama ulaştı. Elbet kavuşacağı günler de gelecek. Küçüklükleriyle aynı masada iç çatışma yaşayarak yedikleri yemek Kerim&Hülya arasındaki en güzel sahneydi; devamı gelsin istiyoruz!

Haberin Devamı

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı

Hülya haklı olarak “Ben o eve dönemem“ dedi, bakalım Kerim peşinden mi gidecek yoksa gitmesine izin mi verecek. İki saati aşkın olmasına rağmen tek sahnesi sıkmadı yine, heyecanı dorukta bırakarak bitirdi. Gelecek haftaya beklenti yine beklentimiz büyük, yine Salı akşamı gelsin de diziyi izleyelim diye bekleyeceğiz. 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!