Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 13. bölüm

Güncelleme Tarihi:

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 13. bölüm
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2016 16:42

Hayat Şarkısı'nın 13. bölümü geçmiş bölümleri aratmadı, neler neler yaşandı... Gelin beraber Hayat Şarkısı'nda en son neler olmuş dedikodusunu yapalım beraber...

Haberin Devamı

FİLİZ'İN TEPKİSİ ŞAŞIRTTI

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 13. bölüm

Hayat Şarkısı 13. bölümüne, bıraktığımız yerden başladı. Filiz, taksiden Kerim’i aradığında, Kerim panik halinde yanına gitmeyi önerdi. Bu Filiz’in beklentisinin de üstünde bir tepkiydi. Tabii Hülya’nın suç ortağı Mahir duruma hemen müdahale etti, Filiz tıpış tıpış bindi o uçağa.

Hülya’nın meraklı bakışlarının altında Kerim durumu açıkladığında Mahir de detayları bildirmek için Kerim’i aradı. Tabii sonrası Kerim’in vicdan azabı… Bir köşede hayatı mahvolmuş Filiz, diğer tarafta o hayatı kendinden uzak tutmak için her şeyi yapacak Hülya. Kerim’in de işi zor. 

 

Haberin Devamı

HAYATTA EN ÇOK İSTEDİĞİ KERİM

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 13. bölüm

Hülya’nın ‘böyle bir kadın’ diyerek aşağıladığı Filiz, Kerim’in vicdan azabı olduğundan, Hülya Kerim’den daha önce görmeye alışkın olduğu tepkilerden birini daha görüyor. Kerim biraz düşünmek için uzaklaştığında ise Hülya soluğu Mahir’in yanında alıyor. Kerim’in tepkisi yüzünden keyfi kaçmış olsa da Mahir’le yaşananları konuşurken kanı tekrar kaynıyor. Hülya bu, oynadığı oyunları konuşurken asla kahkahasını esirgemez.

Hülya ‘hayatta kalmak’ temalı çalışan kadınlardan... Asla kolay yaşamamış, asla kolay edinmemiş elindeki hiçbir şeyi... Daha fazlasını istemiş ama hepsinden önemlisi Kerim’i istemiş, bunu önce çocukluk saflığında -ki Hülya çocukken de çok saf sayılmaz- yapmış, şimdi ise güçlü bir kadın olarak yapıyor. Öyle ki Bayram Cevher dahi hayran kendisine, Bayram Cevher’in takdirini kazanmak öyle herkese nasip olmaz. 

 

DİZİNİN YENİ YAN KARAKTERİ ARDA

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 13. bölüm

Haberin Devamı

Mahinur Ergün’ün hikayelerinde sevilen durumlardan biri de yan karakterler, Arda da onlardan biri. Şimdiden izleyicinin dikkatini çekti bile, özellikle evdeki etkisiyle. Bu bölüm, çocuklardan sorumlu Ceylan’ın ‘vampirella’ sahnelerinde etkisi büyüktü Arda’nın. Evin iki genç kızı, Ceylan ve Bade, Arda için kapışacağa benziyor ama sürekli tersleşmeden anlaşılacağı üzere Bade kapacak gibi çocuğu. E babasının kızı. 

 

BAKALIM HÜLYA'NIN ZEKASI OLAYLARI ÇÖZMEYE YETECEK Mİ?

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 13. bölüm

Hüseyin’in Bahar kaçırıldıktan sonraki gözlemlerine dayanarak, bebeğin Melek’in kızı olduğunu düşünmesi ve üzerine evde konuşmasıyla Hülya duruma el atıyor. Bayram Cevher de bunun üzerine yaslanıyor arkasına, bekliyor. Hülya işe el attıysa gerisi çözülür… Tabii bu kez Melek her zamankinden daha sert davranıyor, Hülya da bu duruma oldukça şaşırıyor, yine de ablasının ördüğü duvarı yıkamıyor. Hülya kadar zeki bir kız, hala nasıl bebeğin kendi bebeği olduğundan şüphelenmiyor merak konusu. Şimdiye çoktan, ne zaman doğdu, kaç ay oldu, sorularına başlaması lazımdı. Yani biz ekran karşısında bunu dedik, bu durumu sorguladık.

 

Haberin Devamı

MAHİR, HÜLYA’DAN USTALIK İŞİNİ ALDI

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 13. bölüm

Hülya o sokakta yatarken kaldırıp başını baktığında bu işin orada bitemeyeceği belliydi. Ona değen her kötü eli kırdı bugüne kadar, asla geri adım atmadı, asla affetmedi, bu da onu o yaptı. Şimdi sırada, Cem’in o üç cibilliyetsiz arkadaşı var ve söz Mahir’de! Mahir, polisiye filmlerinden fırlayan bir harita çıkarttı, üzerine düşündü, ilmek ilmek işledi planını. Mahir bu dizinin bel kemiği olan karakterlerden, Bayram Cevher gibi… Öylesine güzel işleniyor ki hem oyuncu hem yazar bu konuda çok güzel bir dil tutturmuşlar belli. Mahir sahneleri ve Bayram Cevher sahneleri, Hülya’nın sahneleri dışında en izlenilesi olanlar. 

 

Haberin Devamı

İKİNCİ BAHAR YAŞIYOR ÖMÜRLERİ BAYRAM VE SÜHEYLA’NIN

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 13. bölüm

Çocukları dışarı yemeğe götürüp bahçede baş başa yemek yemeler, şarkılar, öpüşmeler derken bir anda dizinin en romantik çifti oldular. Kerim ve Hülya’nın bu bölüm doğru düzgün yan yana dahi gelmediği düşünülürse oldukça da güzel oldu, aşk dozunu onlardan aldık.

 

 

İÇİNDEKİ MAÇOYU SAL GİTSİN KERİM

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 13. bölüm

Yemeğe gittikleri yere Cem’in de gelmesiyle Kerim içinde zor tuttuğu maçoyu salık veriyor, tabii bunun etkisiyle kalkan el de Cem’in yüzüne yumruk olup iniyor. E iyi de oluyor. Cem o yumruğu çoktan hak etmişti, her ne kadar Kerim böyle bir adam olmasa da. Hülya’nın biri tarafından korunmak, sahiplenmek hep beklediği duyguyken bunları Kerim’den görmek onu elbette mutlu ediyor. Kıskandığı adam tarafından kıskanılıyor, her kadın gibi durumdan memnun. 

 

Haberin Devamı

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 13. bölüm

Hülya ve Kerim’in bu bölüm ilk bölümler bile daha soğuk olması biraz garipti. Aralarında ‘bu oldu’ denilecek bir durum da yaşanmamışken üstelik. Kerim, Filiz konusunda gergin olsa da onun baktığı yerden Hülya suçsuzdu yine de bir kere olsun sunmadı gamzelerini Hülya’nın mavi gözlerine. 

 

BU İKİLİ GEZEGENİ YAKAR!

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 13. bölüm

Hülya ve Mahir, iş başında… Hülya’nın en büyük intikamı alınacak hem de öyle küçük bir iş olmayacak, Mahir’in dediği gibi ustalık işi olacak. Hülya, Nilay’dan aldığı telefonla Mahir’i de alıp yanına ablasının kiralık tabelası astığı restoranına gitmek için yola çıkıyor. Bebek mevzusu neyse artık çözülecek, Hülya’nın sabrının da bir sınırı var. 

 

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 13. bölüm

Bahar’ın Hülya’nın kızı olduğunu tahmin ediyoruz ki aksi çok mantıksız olur ama Bahar’ı neden Melek’in Hülya’dan gizlediğini bilmiyoruz bu da hikayeyle bağ kurmamıza engel oluyor. Nilay ve Melek’in konuştukları üstü kapalı durumların artık en azından seyirci için ortaya çıkması lazım çünkü buradan bakıldığında bir bebeği annesinden kaçırmanın hiçbir mantıklı açıklaması yok. Hülya’yı en son dört aylık hamileyken görmüştük, peki sonra ne oldu? 

 

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 13. bölüm

Bir aksilik çıktı ve çocuğu doğurmak zorunda kaldı diyelim, sonrasında da bakmak için evlatlık vermek istedi Melek de dayanamadı ondan gizleyerek bakmak istedi? Ya da bambaşka bir nedenden ötürü, peki ama ne? Gelecek hafta bu sorulara biraz daha cevap bulabiliriz umarız. 

 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

 

BAKMADAN GEÇME!