Bodrum'da güneş, cazla batıyor

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda güneş, cazla batıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2015 10:53

Haziran ayından beri The Marmara Bodrum’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Pannonica Jazz Sunset at The Marmara Bodrum” konserleri, Ağustos ayında da günbatımlarına caz katacak. Bodrum’da bulunan, caz kulübü ve performans alanı Pannonica Jazz tarafından düzenlenen konserlere, Neşet Ruacan’dan Ekin Bilgin’e, Emin Fındıkoğlu’ndan Dilek Sert Erdoğan’a cazın usta müzisyenleri konuk olacak.

Haberin Devamı

Cazın seçkin sanatçılarını ve sevilen örneklerini caz tutkunlarıyla buluşturan Pannonica Jazz Sunset, havuz başında günbatımı manzarasını eşsiz bir caz ziyafetine dönüştürecek. Ağustos ayı boyunca Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri gerçekleştirilecek organizasyon, saat 19.30 - 21.00 saatleri arasında cazseverleri bekliyor.

“Pannonica Jazz Sunset at The Marmara Bodrum”un ilk konuğu 1 Ağustos akşamı Emin Fındıkoğlu Trio olurken, 6, 7 ve 8 Ağustos akşamları güneş; Şenay Lambaoğlu, Elvan Aracı ve Şenova Ülker’in müziğiyle batacak. 13, 14 ve 15 Ağustos’ta Hakan Çimenot Trio ile Hakan Çimenot, Neşet Ruacan ve Ekin Bilgin, 20, 21 ve 22 Ağustos’ta Dilek Sert Erdoğan, Elvan Aracı ve Ekin Bilgin; 27 ve 28 Ağustos’ta ise, Evrim Özşuca, Neşet Ruacan ve Ekin Bilgin müzikseverlerle günbatımında buluşacak.

Bodrumda güneş, cazla batıyor

Evrim Özşuca

Haberin Devamı

"Pannonica Jazz Sunset at The Marmara Bodrum"un Ağustos 2015 Programı

1 Ağustos 2015
Emin Fındıkoğlu Trio

Vokal: Meltem Ünel
Elektronik Piyano: Emin Fındıkoğlu
Kontrabas: Derya Davulcu

6, 7 ve 8 Ağustos 2015

Vokal: Şenay Lambaoğlu
Piyano: Elvan Aracı
Trompet: Şenova Ülker

13, 14 ve 15 Ağustos 2015
Hakan Çimenot Trio

Trombon: Hakan Çimenot
Gitar: Neşet Ruacan
Bas Gitar: Ekin Bilgin

Bodrumda güneş, cazla batıyor

Neşet Ruacan

20, 21 ve 22 Ağustos 2015

Vokal: Dilek Sert Erdoğan
Piyano: Elvan Aracı
Gitar: Ekin Bilgin

BAKMADAN GEÇME!