Blondie'ye geri sayım

Güncelleme Tarihi:

Blondieye geri sayım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2014 11:26

İstanbul’un yeni canlı müzik mekanı Black Box Istanbul, Pozitif Live organizasyonu ile Blondie efsanesini ağırlıyor. 6 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek Blondie konserine sayılı günler kaldı.

Haberin Devamı

Bu sene müzik kariyerlerindeki 40. yılını kutlayan grup, Rock tarihinin kült kadınlarından Debbie Harry, efsane gitarist Chris Stein, davulcu Clem Burke ve gruba yeni katılan Leigh Foxx, Tommy Kessler ve Matt Katz-Bohen’in büyüleyici sinerjisini Black Box Istanbul sahnesine taşıyacak.

Blondieye geri sayım

“One Way or Another”, “Atomic”, “Heart of Glass”, “Call Me” gibi sayısız hite imza atan; Punk Rock ve New Wave’in öncü gruplarından Blondie sonrasında Radyo Eksen partisi olacak.
40. yılları şerefine çıktıkları turne kapsamında ilk kez İstanbul’a uğrayacak olan Blondie’nin muhteşem performansı ardından yerini Radyo Eksen Party’e bırakıp eğlence geç saatlere kadar devam edecek.

Haberin Devamı

GLASTONBURY'DE DE ÇALDILAR

Blondieye geri sayım


70’li yılların sonundan bugüne kadar yayınladıkları toplam 10 albümde Rock’tan New Wave’e, Pop’tan Disco ve Reggae’ye kadar farklı tarzları aynı potada eriten Blondie, 2006 yılında Rock and Roll Hall of Fame’e kabul edilme şerefine erişmişti. Grup geçtiğimiz ay Glastonbury festivalinde de sahne aldı.

İşte grubun 1 Eylül Belçika konserindeki setlist’i:

One Way or Another
Rave
Hanging on the Telephone
(The Nerves cover)
Mile High
Call Me
What I Heard
Maria
Euphoria
A Rose by Any Name
Rapture
(With (You Gotta) Fight for … more)
The Tide Is High
(The Paragons cover) (with "Groove Is In the Heart" by Deee-Lite snippet)
Atomic
Sugar on the Side
Heart of Glass
Encore:
War Child
Dreaming

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!