Biri şaşırtacak, biri sevindirecek

Güncelleme Tarihi:

Biri şaşırtacak, biri sevindirecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2016 11:05

Demet Akbağ ve Sedef İybar kardeşlerin iki farklı kanalda yeni programları başlıyor bu hafta.

Haberin Devamı

MTV’de 2003-2015 arasında yayımlanan ve Ashton Kutcher’ın her hafta ünlü birini kurban olarak seçtiği zalim şakalar programı ‘Punk’d’ı bilenlere bugün başlayacak olan ‘Demet Akbağ ile Çok Aramızda’ tanıdık gelecek. İki ay boyunca büyük bir gizlilik içinde gerçekleştirilen çekimlerde, kimi zaman helikopter çalınıyor; kimi zaman Yunanistan karasularına, kimi zaman da dozerlerle ünlülerin evlerine dalınıyor. Şakalarda rol alan oyuncuları kamera arkasından yöneten Demet Akbağ da finalde şaka kurbanı ünlünün (Nükhet Duru, Mustafa Topaloğlu, Ata Demirer, Begüm Kütük, Nursel Köse) karşısına çıkıyor. (Show, cumartesi, 20.00)

Sedef İybar’dan ise ramazana özel bir program, ‘Mutfakta İyilik Var’ geliyor. Hafta içi her gün canlı yayımlanacak programda sevilen konuklar bu kez ailelerini, çocukluk anılarını, iftar ve bayram sofralarını anlatacak.

İlk programda Terim ailesinin mutlu bayram ve iftar anılarını izleyeceğiz. İybar’ın her gün bir iftar mönüsü hazırlayacağı programda ayrıca iftar sofrasının fotoğrafını çekip gönderen izleyiciler arasından seçilenlere ramazan paketi armağan edilecek. (atv, hafta içi her gün, 14.30)

 

Haberin Devamı

AİLE MESELESİNE KARIŞTIK BİLE

Biri şaşırtacak, biri sevindirecek



Aile draması ‘Bloodline’ ilk sezonunda Florida’da otel işleten Rayburn’lerin anne, baba, kardeşler demeden bütün kirli çamaşırlarını ortaya dökmüş ve “Kardeş kardeşe bunu yapar mı” dedirten bir aşamada sona ermişti. Yeni sezon pazartesi başlıyor, ilkinden daha acıtıcı bir hikâye ve akılları baştan alan performanslarla. Bu hafta sonu ilk sezonun tamamını ‘binge-watching’ yöntemiyle, yani bir oturuşta izleyip (BluTv’de ilk sezon var) pazartesi yeni bölüme hazır olabilirsiniz. (DiziSmart Premium, pazartesi, 19.00)

** Quentin Tarantino’nun sekizinci ve son filmi ‘The Hateful Eight’ ilk kez ekranda. (MovieSmart Premium HD, cumartesi, 21.45)

 

Haberin Devamı

HAFTANIN SEÇKİSİ 

Film: Çılgın İhtiyar / Dirty Grandpa (MovieSmart Premium, pazar, 21.00)
Yemek: Ramazanın Sıcak Tadı (İz Tv, salı, 02.35)
Macera: Tethered (TLC, çarşamba, 21.30)
Sabah: Hayat Başlasın (Lifetime, perşembe, 09.30)
Dizi: Arka Sokaklar (Kanal D, Cuma, 20.00)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!