Bilet bulamayan Oh Land hayranlarına müjde

Güncelleme Tarihi:

Bilet bulamayan Oh Land hayranlarına müjde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2015 17:04

Türkiye’de geniş bir hayran kitlesine sahip Danimarkalı şarkıcı Oh Land’ın bu akşam İstanbul’da vereceği konseri canlı izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Bu akşam Babylon Bomonti’de sahne alacak olan Nanna Øland Fabricius, nam-ı diğer Oh Land’ın  konser biletleri günler öncesinden tükenmişti. Bilet alamayan Oh Land hayranları, heyecanla beklenen konseri saat 22:00’de Babylon’un Youtube kanalı Babylon TV’den canlı olarak izleyebilecek.

Bilet bulamayan Oh Land hayranlarına müjde


Electro-pop şarkıcısı Oh Land, daha önce One Love Festival 13 kapsamında İstanbullu müzikseverlerle buluşmuştu.

 Oh Land, henüz 16 yaşındayken, balerin olma hayalinin peşinden gidebilmek için New York'a yerleşmek istediğini ailesine söyledi. Ancak ailesini bu konuda ikna edemeyen Nanna, İsveç Kraliyet Bale Okulu’na kaydoldu. Bu dönemde geçirdiği bir kaza nedeniyle dans kariyerine erken veda etmek zorunda kalan Nanna, kazanın ardından zamanını kendine besteler yaparak geçirdi. Bugün, Nanna Øland Fabricius ya da bilinen adıyla Oh Land, dinleyenleri bir rüyadaymış gibi hissettiren sesi ve renkli synth melodileriyle dolu 3 albümüyle, en sevilen yeni electro-pop şarkıcısı olma yolunda hızla ilerliyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!