Bestival’in canlı yayın detayları belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Bestival’in canlı yayın detayları belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2016 17:05

Dünyanın en iyi müzik festivalleri arasında yer alan Bestival 9-11 Eylül 2016 tarihleri arasında Birleşik Krallık’ın Wight Adası’nda gerçekleşecek. Festivalin en önemli performansları canlı olarak izlenebilecek.

Haberin Devamı

Red Bull TV 2016 sezonu festival yayınlarına Britanya'nın en meşhur ve en kapsamlı festivallerinden biri olan Bestival ile devam ediyor. 9-11 Eylül tarihleri arasında Birleşik Krallık’ın Wight Adası’nda gerçekleşecek olan festival Türkiye saatiyle 21:00’dan sabaha karşı 03:00’e kadar üç gün boyunca canlı olarak yayınlanacak.

Bestival’in canlı yayın detayları belli oldu

Festival yayınlarında; Major Lazer, Odesza, Benjamin Damage, Tourist, Creeper, Ride, Will Varley, Xylaroo, Kitty Daisy & Lewis, Royce Wood Junior, The Wytches, Milk Teeth, Fickle Friends, This Is The Kit, Black Honey, Anne-Marie ve daha birçok önemli ismin canlı performansları, konser özetleri ve özel hazırlanmış görüntüleri yer alacak.

Haberin Devamı

Festivaldeki konserlerin canlı yayınları, özet görüntüleri ve klipleri www.redbull.tv/festivals  adresinden ve Red Bull TV uygulamasından izlenebilecek. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!