Babaların Babası 22 Nisan'da gösterime giriyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Babaların Babası 22 Nisanda gösterime giriyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 08:57

Yönetmenliğini Raşit Çelikezer'in üstlendiği Babaların Babası filmi 22 Nisan'da seyircisiyle buluşacak. Babaların Babası oyuncu kadrosunda Menderes Samancılar, Ali Sürmeli, Ayhan Taş, Burak Satıbol, İsmail Demirci, Burcu Binici, Abidin Yerebakan, Ömer Gecü, Emre Kentmenoğlu, Erdal Cindoruk ve Ayşen Sezerel gibi isimler yer alıyor. İşte; Babaların Babası fragmanı izle.

Haberin Devamı

Mafya komedisi olarak karşımıza çıkan filmde Necdet Çetin, mafya babasıdır. Zincirlikuyu Mezarlığı’nda silahlı saldırıya uğrar. Hastaneye kaldırılır.

Düşmanları ve Necdet baba arasında yanlış anlaşılma silsileleri ile dolu komik olaylar yaşanır. Filmin yönetmenliğini Raşit Çelikezer üstleniyor.

 

Bunun yanı sıra senaryo Şenol Zencir ve Nuri Özgül ikilisi tarafından  kaleme alınmış. Ünlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken yapım Nisan ayında beyaz perdede seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.

Oyuncular: Menderes Samancılar, Ali Sürmeli, Ayhan Taş, Burak Satıbol, İsmail Demirci, Burcu Binici, Abidin Yerebakan, Ömer Gecü, Emre Kentmenoğlu, Erdal Cindoruk, Ayşen Sezerel.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!