Baba Mirası filmi 8 Nisan'da vizyona girecek - izle

Güncelleme Tarihi:

Baba Mirası filmi 8 Nisanda vizyona girecek - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 11:06

Köy hayatının en güzel yanlarının yansıtıldığı komedi filmi 'Baba Mirası' nın yönetmen koltuğunda Sefa Özçelik yer alıyor. Baba Mirası filmi, miras peşine düşen 3 kardeşin komik hikâyesini beyazperdeye yansıtıyor. Filmin senaryosu Fuat Emir tarafından kaleme alındı. Baba Mirası, 8 Nisan tarihinde gösterime girecek.

Haberin Devamı

Bir baba evlatlarına bir miras bırakır. Fakat mirasa sahip olabilmeleri için babalarının şart koştuğu bazı şeyler vardır. Babalarının vasiyeti gereği mirasa sahip olmak için 3 kardeş köye yerleşirler.

Köy hayatına oldukça yabancı olan 3 kardeş yeni hayatlarında birbirinden komik olaylara tanıklık ederler. Farklı karakterlere sahip 3 kardeşin köy yaşamına alışmalarında yaşadıkları zorlukların hikâyesini senarist Fuat Emir kaleme almış.

Baba Mirası fragman

Baba Mirası özeti:

Babalarının vasiyeti üzerine köyde kalıp mirası hak etmek isteyen üç kardeşi, alışık olmadıkları köy hayatında çeşitli sürprizler beklemektedir. Farklı mesleklere ve karakterlere sahip kardeşlerin başından geçen komik olaylar filmde eğlenceli bir şekilde anlatılıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!