Ayşe Erbulak'a ödül

Güncelleme Tarihi:

Ayşe Erbulaka ödül
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2018 18:14

6. Ekin Yazın Dostları Tiyatro Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Haberin Devamı

Ekin Yazın Dostları grubunun 2013 yılından itibaren yıl içinde izlenen ve en çok beğenilen sanatçı ve oyunları onurlandırmak için düzenlediği tiyatro ödüllerinin 6’ncısı Akatlar Kültür Merkezi’nde sahiplerine verildi.

Seçici kurulunda hiçbir tiyatrocu bulunmayan jüri tarafından yıl içinde değerlendirilen oyunlara ve oyunculara toplam 20 kategoride ödüller takdim edildi.

Ekin Yazın Dostları tarafından düzenlenen törende Usta tiyatrocu ve yazar Ayşe Erbulak, 2018 yılının “En İyi Komedi Kadın Oyuncu Ödülü”ne layık görüldü.

Tiyatro Kedi’nin “Damadım Olur musun?” oyunundaki “Fikret Becerir” rolüyle en iyi komedi kadın oyuncu ödülünü alan Ayşe Erbulak; “Bu yıl 2 ayrı oyunda oynadım, biri eline doğduğum büyük usta Haldun Dormen ile Müfettiş, diğeri de “Damadım Olur musun? Mutluluğum tarifsiz. Ödül alan tüm arkadaşları da ayrıca kutlarım” diyen Erbulak “Daha çok oyunda oynamak istiyorum ama bundan sonraki ilk hedefim polisiye bir yazar olarak da Ödül alabilmek.” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Oyuncu eşi Özden Özgürdal ile birlikte kuracakları tiyatroda oyunlar oynamak istediğini belirten Erbulak, Erbulak Evi Tiyatrosu’nun da ilk müjdesini verdi.

BAKMADAN GEÇME!