'’Avanak Dedektör'ün çekimleri başladı

Güncelleme Tarihi:

’Avanak Dedektörün çekimleri başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2015 01:37

Yapımcılığını Hamit Şahin, yönetmenliğini Metin Güngör’ün üstlendiği ’Avanak Dedektör’ filminin çekimlerine Kuşadası’nda başladı.Filmde de görünecek, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın papağanı ’Cabbar’ olduğu söylenen papağan, oyuncuların ilgi odağı oldu.

Haberin Devamı

Ergün Yıldırım ve Hamit Şahin’in altı ay üzerinde çalışarak yazdığı komedi-aksiyon filmi ’Avanak Dedektör’de manken- şarkıcı Tuğba Özay, Muharrem Erdemir, Yiğit Dören, Yavuz Karakaş, Ateş Fatih Uçan, Esra Sönmezer, Deniz Akkoyun, Coşkun Göğen, Uğurtan Sayıner, Müjde Okyanus gibi çok sayıda oyuncu rol aldı. Filmin sürprizi de merhum Aziz Nesin’i anma töreni için Kuşadası’na gelen oğlu Ahmet Nesin oldu. Ahmet Nesin teklif üzerine filmde kısa bir rol almayı kabul etti.

’Avanak Dedektörün çekimleri başladı


Kuşadası ve İstanbul’da gerçekleşecek çekimlerin üç hafta planlandığını söyleyen yapımcı Hamit Şahin, geçtiğimiz yıl imza attığı ’3-2-1 Kestik’ filminden sonra ’Avanak Dedektör’ için "Motor" dediklerini söyledi. Şahin, bir cinayete tanıklık edip İstanbul’dan Kuşadası’na kaçan üç karakterin yaşam mücadelesini anlatan filmi sonbahar döneminde vizyona sokacaklarını açıkladı.

’Avanak Dedektörün çekimleri başladı


'GÜLMEYİ UNUTTUK'

Oyuncular arasında yer alan Tuğba Özay da "Ülke olarak gülmeyi unuttuk. Sonbaharda gülmeye hazır olun" dedi. Filmin yönetmenliğini; Hollywood’da uzun yıllardır görsel efekt uzmanı olarak çalışan, Da Vinci Şifresi, Harry Potter, Lara Croft, Hugo, Yarından Sonra ve Cehennem Melekleri gibi filmlerde görev alan Metin Güngör, üstlendi. Türkiye’de Fikret Mualla’nın hayatını anlatan ’Renklerde Kaybolan Hayat’ filminden sonra ’Avanak Dedektör’ün ikinci film projesi olduğunu söyleyen Güngör, tatile geldiği Kuşadası’nda yapımcı Hamit Şahin ile tanıştığını ve gelen teklifi geriye çeviremediğini belirtti.

’Avanak Dedektörün çekimleri başladı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!