Arka Sokaklar 339. Bölüm fragmanı: 'Köstebek' Onur mu?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 339. Bölüm fragmanı: Köstebek Onur mu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2014 17:20

8 sezondur ekranlarda olan Kanal D'nin sevilen polisiye dizisi Arka Sokaklar'ın 339. bölüm fragmanı yayınlandı. 24 Eylül cuma günü yayınlanacak yeni bölümde, Rıza Baba'nın gözü Onur'un üzerinde.

Haberin Devamı

Rıza Baba yeni bölümde Onur’a çok sert çıkıyor.. ‘Seni burada, arkadaşlarının arasında kelepçelemek istemiyorum, git evinde benden haber bekle’ diyen Rıza Baba, Onur’dan silahını ve rozetini bırakmasını istiyor.

Efe, Ali ve Pınar sabah kahvaltılarını yaparken hiç beklenmeyen bir anda Pınar’ın doğum sancısı tutar ve hızlıca hastaneye giderler. Ali ise eşinin yanına gider.

EMNİYETTEKİ KÖSTEBEK ONUR MU ÇIKACAK?

Arif ve Rıza, Baran Yalçın’ın Onur’un kardeşi ve Mahur ’un bir numaralı adamı olduğunu öğrenirler. Bu bilgi akıllarında ‘Polislerin içindeki köstebek Onur mu?’ sorusunu getirir. Arif ve Rıza Baba bu iş ile bizzat ilgilenirler ve bu soruşturmayı Onur’a çaktırmadan yürütürler. Onur’un, kardeşi Baran ile karşılaştığı ve cinayet işlenen evi kiralaması Rıza Baba tarafından hiç de hoş bulunmaz.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 339. Bölüm fragmanı: Köstebek Onur mu

GİZLİ AŞK BAŞLADI

Ece, Çağlar’ın onu aldattığını gördükten sonra üzüntüden ne yapacağını bilemez. Eve gelir ve kendini odaya attıktan sonra ağlamaya başlar. Çağlar ise onun peşinden gelip kapıya dayanır. Neriman bu duruma bir anlam verememektedir. Bu arada Zeliha ve Arda bir ilişkiye başlamış ve gizli kapaklı buluşmaya başlamışlardır. Her buluşmada Yasemin de yanlarında nöbet tutar.

Geçen hafta yeni sezonun ikinci bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar Cuma günü yayınlanacak 339. Bölümüyle serüvenine devam ediyor. Geçtiğimiz haftanın unutulmaz olaylarından birisi Deniz’in çingene kılığına girmesi olmuş, ve Beril Kayar'ın oynadığı sahneler ilgiyle izlenmişti.

ARKA SOKAKLAR (8. SEZON) 339. BÖLÜM FRAGMANI - 26 EYLÜL CUMA


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!