Apple Müzik belki de 2017'nin en güzel hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Apple Müzik belki de 2017nin en güzel hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2016 10:46

Senenin sonuna yaklaştığımız bu dönemde yeni sene ve yeni başlangıçlara daha büyük bir gülümseme katmak için sevdiklerimize hediye vermenin en güzel yollardan biri olduğunu biliyoruz. Hediye vermek ve mükemmel hediyeyi bulmak bizce bir sanat. Bizce başka hiçbirşey Apple’dan alınan bir hediye kadar tutku ve yaratıcılıkla dolu olamaz.

iPhone 7 
Herkesin en çok istediği Hediye

Apple Müzik belki de 2017nin en güzel hediyesi

Sevdiğiniz kişiye yeniyıl hediyesi olarak iPhone 7 aldığınızda ona sadece suya ve sıçramalara dayanıklı mükemmel tasarımıyla şimdiye kadar üretilmiş en iyi performanslı iPhone'u almış olmazsınız. Yeni yılda yaşanacak muhteşem anlarınızı, loş ışıkta dahi çok daha iyi fotoğraflar ve videolar çekebileceğiniz yeniliklerle baştan tasarlanan dünyanın en popüler kamerası ile ölümsüzleştirebilirsiniz. iPhone 7 Plus’ın Portre modu ile subjenizin arkasında ne olursa olsun hiç zorlanmadan mükemmel bir portreye imza atabilir profesyonel fotoğrafçıların performansını yakalayabilirsiniz. Yeni ön kamerası ile size gönderdiği her selfie’de ona “harika görünüyorsun” diyebilirsiniz.    


Ayrıca kişisel zevkine göre seçeceğiniz kılıflarla muhteşem hediyenizi daha da özel hale getirebilirsiniz.

Apple Watch 
Sevdiklerinize, tüm hareketlerinde eşlik edecek bir hediye

Apple Müzik belki de 2017nin en güzel hediyesi



Sevdiğinize yeni yılda tüm hareketlerinde ona eşlik edebileceğinizi söylemek istemez misiniz?  Yenilenen Apple Watch Series 2 hediye ederek yeni yılda daha aktif, motive ve bağlantıda kalmasına yardımcı olabilirsiniz. Onun her hareketi bizim için de kayda değer, ister günlük rutin iş koşturması, ister evdeki hareketleri, isterse de spor salonundaki çalışması olsun, Apple Watch her hareketini kaydeder, Aktivite Halkaları ile hedeflerini takip etmesini ve hatta paylaşmasını sağlarken, verdiği akıllı bildirimler ile onu motive eder. Ayrıca sürekli yanında olduğu için genel sağlık durumu hakkında da daha bilinçli hareket etmesine yardımcı olur. Ona her adımında verdiğiniz önemi daha iyi nasıl anlatabilirsiniz?

Ayrıca birbirinden şık ve farklı modeldeki kayış ve kordonlarla Apple Watch Series 2’yi kişiselleştirmek de çok keyifli olacaktır.


iPad Pro 
Bir PC’den beklediği herşey. Ve çok daha fazlası

Apple Müzik belki de 2017nin en güzel hediyesi



Yeni yılda sevdiğinize sadece yanından ayırmak istemeyeceği yeni nesil bir iPad değil, hayatı kolaylaştıracak, yeni yılda karar verdiği gibi daha yaratıcı olmasını destekleyecek ve aynı zamanda kişisel bilgisayar deneyimini farklı bir boyuta taşıyacak mükemmel bir hediye alabilirsiniz. Üstesinden gelmek istediği en karmaşık işleri dokunarak, kaydırarak veya bir kalemle yazı yazarak üstelik bunu birçok taşınabilir PC’den daha güçlü bir cihazla yapabilmek yeni yılda aradığı hız ve rahatlığı ona verecektir.

Ayrıca keyifli bir yazı deneyimi sağlayan Smart Keyboard ve gerçek bir akıllı kalem olan Apple Pencil ile bu muhteşem hediyeyi daha da mükemmeleştirebilirsiniz.


MacBook
Ağır işlerin altından kalkan oldukça hafif bir hediye

Apple Müzik belki de 2017nin en güzel hediyesi



Yeni bir senenin gelmesiyle geleceğe atılan bir adımda ona dizüstü bilgisayarların geleceğini hediye etmek istemez misiniz? Kusursuz Mac deneyimini şimdiye kadarki en hafif ve en kompakt Mac dizüstüne onun için sığdırdık. 1 kg’dan daha hafif ve gözalıcı renk seçenekleriyle yanında rahatlıkla taşıyabileceği stil sahibi bir hediye. En ince Retina ekranda görseller adeta ekrandan çıkarak hayat bulur, yeni nesil klavyesi ile yazı yazma deneyimi çok daha hassaslaşır. Ayrıca giderek kablosuzlaşan dünyaya kolayca uyum sağlayarak nerede olursa olsun kablolara bağlı olmadan internete bağlanabilir, dosyalarını aktarabilir, fotoğraflarını düzenleyebilir, müzik dinleyebilir ve çok daha fazlasını yapabilir. Tabii MacBook’unun başındayken ona Magic Mouse 2 ya da kablosuz Beats Solo3 kulaklık da büyük bir mutlulukla eşlik edecektir.


Apple TV
En güzel filmler için en güzel yeni yıl hediyesi

Apple Müzik belki de 2017nin en güzel hediyesi



Yeni yılda sevdiğinize televizyonun geleceğini hediye edin. iPhone ve iPad ile en yeni teknolojileri cebinde ya da elinde taşımaya alıştı. Artık bu teknolojileri büyük ekranda ve aynı derecede yenilikçi deneyimler ile yaşamaya başlayabilir. Apple TV’deki uygulamalarla televizyonunu özgürleştirebilirsiniz. Böylelikle yeni yılda tam olarak neyi ne zaman izlemek istediğine kendisi karar verebilir, oturma odasını da ruh haline göre ister bir oyun odasına, bir sinemaya, isterse fitness salonuna hatta bir sınıfa çevirebilir. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!