Anne olmak istiyorum

Güncelleme Tarihi:

Anne olmak istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2016 20:34

Emre Saygı’nın sosyal medya platformu Younow’dan canlı yayınlanan interaktif 'Talk Show' programı ‘Hadi Be’nin konuğu Ece Vahapoğlu oldu. Younow takipçilerinin ve Emre Saygı’nın sorularını yanıtlayan Ece Vahapoğlu samimi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Anne Olmak Istiyorum

Bir kaç yıl içinde anne olmayı planladığını belirten Ece Vahapoğlu “1-2 sene içinde anne olmayı çok istiyorum. Plan yapmıyorum ama kadınlarda bir kere hormonsal durumlar var. Belli bir zamandan sonra hakikaten bir çocuk gördüğümde içim ‘Canım benim dur dur seni bir seveyim’ oluyor. Eskiden öyle çocuk hevesli bir insan değildim. Son birkaç senedir bir çocuk görünce adeta içim eriyor. Yaşımı falan düşündüğüm zamanda, biraz sporla ilgili planlarım da var. Dolayısıyla bir iki sene sonra her şeyimle uygun olucağım. Tabi Allah nasip kısmet ederse” dedi.

Hamilikte Kalorili Yemek Yerim

Hamilelik döneminde yeme içmesine çok fazla dikkat etmeyeceğini belirten Ece Vahapoğlu “Hamilelik döneminde ne olacağımı bende bilmiyorum. Her kadında bu durum farklılık gösteriyor. Çok zayıf bir kadında da farklılık gösterebiliyor. Ama şunu biliyorum spor yapan, özellikle yoga ve pilates tarzı spor yapan kadınlar, doğum kilolarını daha rahat atıyorlar. Ben yemek yememezlik yapmam. Ne güzel işte yiyeceksin. Neden yemiyim o sırada onu mu düşüneceğim. Çocuk olunca içinde bir can taşıyorsun. Ben o duyguyu bilmiyorum ama içinde bir can taşıyorsun. Kocan gitsin alsın sana istediğin ve aşerdiğin şeyi. Nazlı bir hamile olur muyum bilmiyorum ama bir keyfini sürmek isterim” dedi.

Paris Maratonuna Kaynak Oldum

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıllarda Paris Maratonu’nda kayıt olmadan koştuğunu belirten Ece Vahapoğlu “ 3, 4 yıl önce Paris’e gittim. Sokakta gezerken karşıdan bir tane kız elinde poşetle geliyordu. Üzerinde bir spor markasının koşusu var diye yazıyordu. Bende içimden bütün seyahat programlarımı koşu takvimine göre yapmak istiyorum diye geçiriyorum. Keşke Paris’te trafik yokken koşabilsem dedim. Öyle bir istedim ve üzüldüm ki. Tam sıraya yöneldim son kayıtları alıyorlar ve numaraları dağıtıyorlardı. Bende şöyle bir şey yaptım. Çipsiz kaçak koştum! 10.000 kişi koşuyordu ve bende 10.000 kişinin arkasına katıldım. Çipsiz ama süre tuttum. Tabiri caizse koşuya kaynak yaptım. 52 dakikada bütün Paris’i gezdim. Tam da hayalimi gerçekleştirdim” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!