Kim Kardashian'a mesaj: Kocanla Beni Ters Düşüreceksin

Güncelleme Tarihi:

Kim Kardashiana mesaj: Kocanla Beni Ters Düşüreceksin
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 14:48

Adana’da yaşayan Mert Alaş, Kim Kardashian tarafından dünyaca ünlü fotoğrafçı adaşı Mert Alaş yerine yanlışlıkla etiketlendi. Adana’lı Mert Alaş, Kim Kardashian’a “Kocanla ters düşeceğiz en sonunda” diye cevap verdi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Gösteri dünyasının en çok dikkat çeken ünlüsü  Kim Kardashian, Adanalı Mert Alaş'ı bir kez daha gündemin ilk sıralarına taşıdı. Dünyaca ünlü fotoğrafçı Mert Alaş'ın doğum günü kutlamaları sırasında çektiği bir pozu sosyal medyada paylaşan 34 yaşındaki Kardashian, yanlışlıkla başka bir Mert Alaş'ı etiketledi.

"Mutlu yıllar Mert Alaş" notuyla paylaştığı fotoğrafta Kardashian, ünlü fotoğrafçı yerine Adanalı 17 yaşındaki Mert Alaş'ı etiketleyince ünlü yıldızın bir çok takipçisi de onun sayfasına yönlendi.

Geçen yıl da benzer bir olayla gündeme gelen Mert Alaş, bu kez Twitter sayfasından Kardashian'a seslendi. Genç Alaş "Kocanla ters düşeceğiz sonunda" diyerek Kardashian'a mesaj gönderdi.

Kim Kardashiana mesaj: Kocanla Beni Ters Düşüreceksin

Haberin Devamı

Kim Kardashian kimdir?

Kimberly Noel Kadashian; Ermeni asıllı Amerikalı sosyetik, manken, aktris, stilist, kıyafet perakendecisi ve televizyon kişiliği. En çok sosyal hayatıyla, Keeping Up with the Kardashians adlı reality showa çıkması ile bilinmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!