Adana Mersin İstanbul üçgeninde kahkaha dolu bir macera

Güncelleme Tarihi:

Adana Mersin İstanbul üçgeninde kahkaha dolu bir macera
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 09:50

Türkiye'nin ilk interaktif dizisi olarak tanınan 1 Kezban 1 Mahmut, uzun bir aranın ardından hayranlarının beklediği gibi beyaz perdeye aktarılıyor. 1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında filminin ilk fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

2013 yılında internet ortamında yayın hayatına başlayan Türkiye'nin ilk interaktif (etkileşimli) dizisi 1 Kezban 1 Mahmut,  kısa sürede hatrı sayılır bir takipçi sayısı elde etmiş ve milyonlarca izleyiciye ulaşmıştı. 20 bölümlük dizinin tamamlanmasının ardından hayranları tarafından film baskıları gelmiş ve ekip, 1 Kezban 1 Mahmut filmi için kolları sıvamıştı. Oyuncular derin bir sessizliğin ardından 1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında ile ortaya çıktı ve filmin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

İNTERAKTİF DİZİ NEDİR?

Gelişen teknoloji ile birlikte interaktif video özelliğini kullanan dizi, izleyicisine senaryoya müdahele etme olanağı sunuyor. Sistem şöyle çalışıyor: dizinin belirli sahnelerinde izleyiciye olayların gidişatı ile ilgili seçenekler sunuluyor. İzleyici de bu seçeneklerden istediği birisine tıklayarak tercihin yapıyor. Tercihin yapımlasından sonra dizinin akışı izleyicilerin tercihi doğrultusunda devam ediyor. Bu şekilde izleyici kimi zaman Kezban kimi zaman Mahmut yerine düşünüp, onlar adına karar verebiliyor.

Haberin Devamı

Adana Mersin İstanbul üçgeninde kahkaha dolu bir macera

FİLMİN KONUSU

Filmin konusu ise şöyle: Mahmut ve Emrah, İstanbul'daki bekar evlerinde öğrencilik hayatı yaşayan iki yakın arkadaştır. Mahmut bir gün sevgilisi Kezban’ı kaçırmaya karar verir. Çünkü Kezban’ın abisi Kürşat ilişkilerine onay vermemektedir. Emrah ailesinin Mersin'deki yazlığını ayarlar ve sevgilisi Yaprak'ı da yanına alır. Hep beraber Şahin marka modifiyeli arabalarıyla Mersin'e kaçarlar. Ekibimiz Mersin’deki yazlık sitede eğlenceli zamanlar geçirmektedir. Fakat bu uzun sürmez. Mahmut ve Emrah bir sabah sitenin sahilinde uyanırlar. Kızlar kaçırılmıştır. İki arkadaş kızların izini sürmeye başlar ve Adana’ya ulaşırlar. Adanalı Serkan’ın da ekibe dahil olmasıyla kızları kurtarmak için bir plan yapılır: Adana’nın farklı yerlerinden toplayacakları “özel” insanlardan oluşan bir ekip kurarak kızları tekrar kaçırmak! “Usta” bir şoför, “yetenekli” bir hacker, “çevik” bir karateci ve “silahlı” bir adam bulunur. “Kusursuz” bir plan, “uzman” bir ekip ve son dakika sürprizleri ile aksiyon ve komedi dolu bir maceraya atılırlar.

Haberin Devamı

Ayrıca filmin eski seyircileri için bir de sürprizi var: Dizi boyunca yüzü hiç görülmeyen Kürşat karakteri filmin sonunda ilk kez görünüyor…

ÜNLÜ AMA ÜNSÜZ BİR EKİP

Filmin oyuncu kadrosu çok geniş. Mahmut karakterini Ercan Zincir, Kezban karakterini Esin Yıldız, Emrah karakterini Cenk Hakan Köksal, Serkan karakterini Yunus Emre Tekin, Yaprak karakterini Necla Özay, Kürşat karakterini ise Hüseyin Bilikli canlandırıyor. Ayrıca Sinan Bengier, Öner Ateş, Aslı Bankoğlu, Beritan Erdal Ayna ve Eren Çelik gibi isimler de yan rollere hayat veriyor.

 

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!