A Perfect Day - Muhteşem Bir Gün filmi gösterime girdi - izle

Güncelleme Tarihi:

A Perfect Day - Muhteşem Bir Gün filmi gösterime girdi - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 14:21

Paula Farias’ın ünlü romanından uyarlanan, yöneten koltuğunda Fernando Leon de Aranoa’nın oturduğu, baş rollerinde Benico Del Toro ve Tim Robbins’in yer aldığı film A Perfect Day, Türkçe’ye çevrilmiş adıyla ''Muhteşem Bir Gün'' filmi sinemalarda gösterime girdi. A Perfect Day fragmanı haberimizde.

Haberin Devamı

Şubat ayının başında yayınlanan fragmanı ile ilk ipuçlarının verildiği film, Sicario filmde gösterdiği büyük performans ile 2015 yılında adından sıkça söz ettiren Benico Del Toro’nun başrolde yer alması ile  beklentileri artırdı. Toro’nun başrol arkadaşı Tim Robbins ve bu ikiliye eşlik eden Olga Kurylenko, Melanie Thierry ve Sergi Lopez. Kadrosu ve konusu ile 2016 yılının beklenen filmleri arasında yer edinen A Perfect Day'in fragmanı yayınladı.

Terkedilmiş bir bölgedeki savaşa rağmen Uluslararası yardım görevlisi Sophie (Mélanie Thierry), arkadaşları ile birlikte çalışmalarını sürdürmektedir. Sophie ve arkadaşları, bir su kuyusundaki suyun kirlenmesini önlemek için kuyuya atılmış bir cesedi çıkarmak isterler. Ancak gerek Birleşmiş Milletler bürokratları, gerekse yerel çeteler bu konuda onlara engel olmaya çalışmaktadırlar. Sophie ve ekibinin bağlı olduğu bir yardım kuruluşunun üst düzey yöneticilerinden birinin gelmesi ile işlerin  çözüleceğini düşünürler fakat olaylar içinden çıkılmaz bir hal alır. 2015 Cannes Film festivalinde ilk gösterimi yapılan filmin yapımcısı ise birçok başarılı işe imza atan Javier Mendez.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!