9. Phaselis Festivali başladı...

Güncelleme Tarihi:

9. Phaselis Festivali başladı...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2018 14:16

Festivalin açılış gecesinde Tanini Trio seyircileri Batıdan Doğuya müzikli bir yolculuğa çıkararak 2500 yıllık Phaselis Antik Kenti’nin büyüleyici ortamında unutulmaz bir müzik şöleni sundu..

Haberin Devamı

Antalya Tekirova’da bulunan Phaselis Antik Kenti’nde bu yıl dokuzuncusu yapılan Phaselis Festival’i dün akşamki Martı Myra sponsorluğundaki açılış konseriyle başladı. Festivalin açılışına, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, bölgedeki otellerin yöneticileri, bölge halkı ve turistler yoğun ilgi gösterdi.

Piyanoda Burçin Büke , kanunda Tahir Aydoğdu , neyde Bilgin Canaz’ın yer aldığı usta müzisyenlerden oluşan Tanini Trio müzikleri ile, Phaselis Limanı ve su kemerlerinin yanıbaşında, dinleyicilere özel bir müzik ziyafeti sundu. Batı’dan Doğu’ya, Chopin’den EricSati’ye, Sultan Abdülaziz’in bestesinden Bach’a, Piazzola’dan Tamburi Cemil Bey’in eserlerine uzanan konserde dinleyiciler de eserlere alkışlarıyla eşlik etti.

9. Phaselis Festivali başladı...

KETAV ( Kemer Yöresi Tanıtma Vakfı) tarafından organize edilen, bölgedeki otel ve turizm şirketleri tarafından destek gören Festival, 11 Eylül Salı akşamı Antalya Murat Paşa Belediyesi Gençlik Orkestrası, 14 Eylül Cuma akşamı TangoNEVA Tolga Salamn (bandaneon) ve solist Ali Pınar ile dansçıların da yer alacağı tango gecesi ve 15 Eylül Cumartesi akşamı ünlü caz solisti Sibel Köse ile Akra Caz Band’ın katılacağı konserle sona erecek.

BAKMADAN GEÇME!