68 yapımı Kibar Soyguncu yeniden çekilecek

Güncelleme Tarihi:

68 yapımı Kibar Soyguncu yeniden çekilecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 11:44

The Thomas Crown Affair, ülkemizdeki adıyla Kibar Soyguncu filmi yeniden çekiliyor. Filmin başrolünde oynayacak isim belli oldu. Son dönemin yükselen oyuncusu Michael B. Jordan yeniden çekilecek olan filmin başrolünde yer alacak.

Haberin Devamı

1968 yılında ülkemizde Kibar Soyguncu ismiyle vizyona giren The Thomas Crown Affair, yeniden izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Norman Jewison'un yönetmenliğini üstlendiği Steve McQueen ve Faye Dunaway gibi isimlerin başrolde yer aldığı film, 1999 yılında tekrar sinemaya uyarlanmıştı. 99 yapımı filmde John McTiernan kamera arkasına geçerken, Pierce Brosnan ve Rene Russo filmin başrolünü üstlenmişti. Yeniden çekilecek olan film için ilk başrol oyuncusu belli oldu. 

68 yapımı Kibar Soyguncu yeniden çekilecek

CREED OYUNCUSU MİCHAEL B. JORDAN BAŞROLDE

Son dönemde kariyeri yükselişte olan genç oyuncu Michael B. Jordan, 2013 yapımı Son Durak (Fruitvale Station) filmiyle kariyerindeki ilk parlamayı gerçekleştirmişti. Ardından hayal kırıklığı yaratan Fantastik Dörtlü filmiyle izleyici karşısına çıkan oyuncu, son olarak da Creed filmiyle en önemli performanslarından birini sergilemişti. Bir kesimin Oscar adaylığını hak ettiği savunulan Michael B. Jordan, The Thomas Affair'in devam filminde başrol oynayacak. Henüz geliştirme aşamasında olan projenin senarist ve yönetmeni henüz kesinleşmiş değil.

 

Haberin Devamı

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!