6 yeni film vizyonda

Güncelleme Tarihi:

6 yeni film vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 10:59

Hafta sonu sinemaya gitme niyetindeyseniz bu hafta vizyona giren yeni filmlere göz atmanızda fayda var. 11 Mart haftasında 3'ü yerli toplamda 6 yeni film vizyona giriyor. Merakla beklenen Kolpaçino 3. Devre, Naciye, Annemin Yarası, Roma'da Aşk Başkadır, Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 1 ve Hasret filmleri bu hafta vizyonda!

Haberin Devamı

Merakla beklenen filmlerin vizyon tarihleri birer birer gelmeye devam ediyor. Sevilen oyuncuların bir araya geldiği Şafak Sezer'in senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği Kolpaçino 3. Devre ve Ozan Güven, Meryem Uzerli, Belçim Bilgin, Okan Yalabık gibi isimlerin yer aldığı Annemin Yarası bu hafta vizyona giren iki yerli film. Lütfü Emre Çiçek'in yazıp yönettiği gerilim dolu hikayesiyle dikkat çeken Naciye, haftanın bir diğer yerli filmi.

Bu hafta vizyona giren filmlerden Türk - Alman ortak yapımı Hasret, İstanbul'a belgesel çekmeye gelen bir ekibin şehrin farklı dokularını yavaş yavaş keşfetmesine odaklanıyor. Aksiyon dozunun yüksek olduğu Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 1 ile romantik ve eğlenceli konusuyla dikkat çeken Roma'da Aşk Başkadır  bu haftanın yeni filmleri arasında yer alıyor. 

Haberin Devamı


KOLPAÇİNO 3. DEVRE

6 yeni film vizyonda


Şafak Sezer'in Kolpaçino serisi devam filmleriyle geliyor. Bu hafta serinin 3. filmi olan Kolpaçino 3. Devre vizyonda! Senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği aynı zamanda oyuncu kadrosunda da yer aldığı Şafak Sezer'e; Erkan Petekkaya, Aydemir Akbaş, Ebubekir Öztürk, Serkan Şengül, Ali Çatalbaş gibi isimler eşlik ediyor. Film, Başkan lakaplı mafya babasının parasının üstüne yatmaya çalışan Özgür'ün kahkaha dolu hikayesine odaklanıyor.

ANNEMİN YARASI

6 yeni film vizyonda


Ozan Açıktan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde beyaz perde ve televizyonların tanınmış isimleri yer alıyor. Ozan Güven, Meryem Uzerli, Belçim Bilgin, Okan Yalabık ve Bora Akkaş'ın yer aldığı Annemin Yarası, Bosnalı Salih'in anne ve babasını arayışına odaklanıyor.

NACİYE

6 yeni film vizyonda


+18 olarak vizyona giren Naciye, Screamfest'te ilk gösterimini gerçekleştirdi. Lütfü Emre Çiçek'in senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği filmde Derya Alabora, Esin Harvey, Görkem Mertsöz gibi isimler yer alıyor. Film, hayatta kalmaya çalışan iki kadının karşı karşıya gelmesinin gerilim dolu hikayesini işliyor.

Haberin Devamı

HASRET

6 yeni film vizyonda


Türk-Alman ortak yapımı olan filmin yönetmen koltuğunda Ben Hopkins oturuyor. Yönetmen aynı zamanda Ceylan Ünal Hopkins ile birlikte senaryoya imza atıyor. Müzikleri Efe Akmen tarafından yapılan Hasret, İstanbul'da belgesel çekerken şehrin farklı dokularını keşfeden bir yönetmenin hikayesine odaklanıyor.

UYUMSUZ SERİSİ: YANDAŞ BÖLÜM 1

6 yeni film vizyonda


Veronica Roth'un yazmış olduğu aynı adlı roman serisinden sinemaya uyarlanan Uyumsuz serisi üçüncü filmle sinemalarda! İki bölüm olarak vizyona girecek olan Uyumsuz Serisi: Yandaş'ın ilk ayağı olan Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 1'de Robert Shwentke tekrar yönetmen koltuğunda. Shailene Woodley, Theo James, Naomi Watts, Miles Teller, Ansel Elgort gibi isimler ise oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Haberin Devamı

ROMA'DA AŞK BAŞKADIR

6 yeni film vizyonda


Sex and the City'nin yıldızı Sarah Jessica Parker, efsane İtalyan oyuncu Claudia Cardinale, Paz Vega ve Raoul Bova gibi isimlerin yer aldığı Roma'da Aşk Başkadır bu hafta vizyonda. Ella Lemhagen'ın yönetmen koltuğunda oturduğu film, Maggie (Sarah Jessica Parker)  ve Luca (Raoul Bova) arasındaki aşkın yeniden alevlenmesine odaklanıyor.


sinemajor.com tarafından hazırlanmıştır.  

 

BAKMADAN GEÇME!