5 Dakkada Değişir Bütün İşler filmi kahkahaya boğacak! - izle

Güncelleme Tarihi:

5 Dakkada Değişir Bütün İşler filmi kahkahaya boğacak - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 16:10

Yönetmen koltuğunda Orçun Benli’nin oturduğu komedi filminin yapımcılığını ise Ayfer Özgürel üstleniyor. Üç arkadaşın başından geçen komik bir hikayeyi anlatan filmin kadrosu ise oldukça renkli. 1 Nisan tarihinde vizyona girmesi planlanan film gerçek bir hikayeden esinlenerek kaleme alınmış.

Haberin Devamı

Film 3 arkadaşın eğlenceli bir gece yaşamak amacıyla gittikleri mekândan paraları çıkışmayınca kovulmaları ve ardından yaşanan bir yanlış anlaşılma ile bütün olayın trajikomik bir hal alasını  anlatıyor. Mekandan kovulunca, restoran sahibine ufak bir ders vermek isteyen 3 arkadaş, başlarına büyük bir bela alıyorlar.

Yaşanmış gerçek bir hikayeden ilham alınarak senaryolaştırılan yapımda 3 kafadarın bir yanlış anlaşılma sonucunda 'nezarete' düşmesi konu alınıyor.

5 Dakkada Değişir Bütün İşler filminin fragmanı

Haberin Devamı

Filmin yayınlanan afişlerinin dışında internet sitesindeki seçeneklerden izleyiciler de beğendikleri afişleri oylayabilecek.

Haberin Devamı

Bu oylamaya katılan şanslı 2 kişi filmin galasına davetli olarak katılıp, oyuncularla tanışma fırsatını yakalayacak.

Filmde Bülent Şakrak, Haki Biçici, Kaan Turgut, Emre Altuğ, Ecem Özkaya ve Ali Düşenkalkar gibi  isimler yer alırken 1 Nisan 2016 tarihinde beyaz perdede seyirci ile buluşacak.

BAKMADAN GEÇME!