2017 yazına damga vuracak şarkılar

Güncelleme Tarihi:

2017 yazına damga vuracak şarkılar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2017 15:43

Heyecanla yazı beklediğimiz bu günlerde, Spotify sıcak yaz aylarına eşlik edecek şarkılara dair öngörülerini açıkladı. Bakalım bu yaz hangi şarkıların yaza damga vurması bekleniyor?

Haberin Devamı

2017 yazında dillerden düşmeyecek şarkılara dair bir öngörü listesi yayınlamak için bünyesindeki trend ve janr uzmanlarının görüşlerine başvuran Spotify, aynı zamanda platform üzerindeki dinlenme verilerini analiz etti ve şarkıların Spotify grafikleri ile en çok dinlenen çalma listelerindeki performanslarından zaman içerisindeki dinlenme verilerine kadar pek çok faktörü göz önüne aldı. Spotify ekibi ayrıca, mükemmel yaz anlarına eşlik edecek şarkılara dair listeyi hazırlarken sosyal medyada yer alan görüşleri de dikkate aldı.

“Selena Gomez’in ‘Bad Liar’ı ve Imagine Dragons’un ‘Thunder’ı, şimdiden Spotify grafikleri ve çalma listelerinde yükselişte olan şarkılar arasında” diyen Spotify Trend Uzmanı Shanon Cook, “Ağustos sonunda bu listede yer alan şarkılardan bir tanesini bu yazın en çok dinlenen şarkısı olarak görme ihtimalimiz yüksek” dedi.

Haberin Devamı

İşte Spotify’ın 2017 yazına damgasını vuracağını öngördüğü şarkılar! Bir yolculuk ya da bir parti için harika bir şarkı arıyorsanız ya da havuz başında keyif yapmayı planlıyorsanız aşağıdaki listede mutlaka yaz planlarınıza uyacak bir şarkı bulacaksınız.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!