Kevin’ı boşa.com

Güncelleme Tarihi:

Kevin’ı boşa.com
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2006 00:00

Britney Spears’in evliliği iyi gitmiyor. Şarkıcının hayranları da "Kevin’ı boşa.com" adlı internet sitesiyle Spears’i kocasını bırakmaya çağırıyor.

İnternet, artık günlük hayatımızın bir parçası ve akla gelebilecek her konuyu işleyen bir internet sitesi var. Son günlerin en ilginç sitesi ise hiç kuşkusuz Britney Spears hayranlarının hazırladığı site.

Şarkıcının dansçı kocası Kevin Federline’dan ayrılmasını isteyen hayranları, hazırladıkları "Kevin’ı boşa.com" adlı sitede Federline’ın kirli çamaşırlarını ortaya döküyor. Federline’ı Britney Spears’e yakıştıramayanlar, sitede Federline’ın kötü giyim zevkini gösteren fotoğrafları da yayınlıyorlar.

Ailesi de ayrılmasını istiyor

Bu siteye en çok sevinenlerin ise Britney Spears’in ailesi olduğu söyleniyor. Kızlarının evliliğine sıcak bakmayan Spears Ailesi, Britney’nin kara sevdaya tutulduğunu ve Federline’ın gerçek kişiliğini göremediğini düşünüyor.

Aslında Britney Spears, bir süredir yanlış bir seçim yaptığının farkında. Kocasının uyuşturucu kullandığını öğrenir öğrenmez onu evden kovan şarkıcı, minik oğlu Sean Preston hatırına evliliğine bir şans daha verdi. Anne ve babasının itirazları, hayranlarının "Kevin’ı boşa" baskısıyla birleşince Spears’in evliliğini tekrar gözden geçirmesi bekleniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!