Kertenkele dizisi 71. bölüm fragmanında sürpriz gelişme..

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele dizisi 71. bölüm fragmanında sürpriz gelişme..
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2016 09:21

Kertenkele sezon finali ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Cumartesi akşamı ekrana ara verecek olan Kertenkele'nin yeni bölümünde yer yerinden oynayacak. Kızıl Ejder, ölüyor mu? Zehra ve Kertenkeleyi bekleyen sürpriz ne? İşte Kertenkele 71. bölüm fragmanı..

Haberin Devamı

Kertenkele 71. bölüm fragmanında bu hafta nefes kesen sahneler yer alacak. Dizinin yeni bölüm fragmanı ile sezon finali yapılacak bölümde neler yaşanacağı ortaya çıkıyor. Kertenkele 71. bölüm fragmanında en çok merak edilen olaylardan biri Akıncı'nın kimliği ortaya çıkacak mı oldu. Peki Kertenkele sezon finali bölümünde neler yaşanacak. Dizinin son bölümü bu hafta ekranlara aksiyonu bol sahnelerle geliyor. İşte Kertenkele 71. bölüm fragmanında yaşananlar 

Zehra, Kızıl Ejder’den kaçmak için Kertenkele ile birlikte yurtdışına çıkmak istemektedir.

Kızıl Ejder'in işlediği cinayetlerin şoku yaşanırken Ünsal, Kızıl Ejder'in ölüm listesine ulaşmayı başarmış ve herkesin ölüm tehdidi altında olduğunu öğrenmiştir. Hicabi sevdiklerini Kızıl Ejder'den koruyabilmek için tetiktedir. Savcılıktaki dosyası kapanıp serbest kalan Kertenkele ise Ejder'le yüzleşip Şevket'in intikamını almaya kararlıdır. Ancak Zehra, Kızıl Ejder'den kaçmak için Kertenkele ile birlikte yurtdışına çıkmak istemektedir. Kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu kişilerin peşinde olan Kızıl Ejder, Akıncı'yı saf dışı bırakabilmek için kurnazca bir plan yapar. Bu planın sonuncunda Kertenkele ve Kara Kemal ölümle yüz yüze gelecektir.

Haberin Devamı

Kertenkele genel hikayesi

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi… Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal ve Kemal Çelik'e ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.

KERTENKELE 71. BÖLÜM FRAGMANI - SEZON FİNALİ

 

BAKMADAN GEÇME!