Kertenkele bu patlamadan sağ kurtulabilecek mi? - Yeni bölüm fragman

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele bu patlamadan sağ kurtulabilecek mi - Yeni bölüm fragman
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2016 14:00

Kertenkele 69. bölüm fragmanı ekranlara geldi ve dizinin yeni bölümünde yaşanacak bir sahne izleyenleri şoke ett. Kertenkele 69. bölüm fragmanında dizinin kahramanı Kertenkele, inanılmaz bir patlama sahnesi yaşıyor. Kertenkele 69. bölümde bu sahne merakla bekleniyor. Tanıtım bölümünde ekranlara gelen patlama sahnesi şimdiden merak uyandırdı. Peki Kertenkele yaşanan bu patlamadan sağ kurtulabilecek mi?

Haberin Devamı

Kertenkele 69. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Kertenkele çaresiz bir şekilde bombanın patladığı anı izliyor.. Kertenkele 69. bölüm fragmanı nefes kesen bir tanıtım bölümü ile ekranlara geldi. Peki Kertenkele 69. bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanı

Kertenkele yüzünden Zehra’nın dili tutulmuştur ve bütün malikâne halkı Zehra’yı iyileştirebilecek bir yol aramaktadır. Kertenkele, kendisini temize çıkaracak olan kaydı Akıncı'nın yardımıyla Baba Kadir'in elinden almayı başarmıştır. Ancak, bu kayıt hiç beklenmeyen bir kişinin eline geçer ve işler hepten karışır. Öte yandan Kertenkele yüzünden Zehra'nın dili tutulmuştur ve bütün malikâne halkı Zehra'yı iyileştirebilecek bir yol aramaktadır. Gizem, Hicabi'nin kardeşi Büşra'nın gözüne girmeye çalışmaktadır fakat her denemesi hüsranla sonuçlanmaktadır. Büşra'yı ise ne kendisinin ne de Hicabi'nin farkında olmadığı bir tehlike beklemektedir. Kara Kemal, Melis'e, aşkını kanıtlayabilmek için her şeyi yapmayı göze almıştır ancak Melis'in Kemal'e olan tutumunda hiçbir değişiklik yoktur. Her şeyi göze alan Kemal, Melis'i çok pişman edecek bir hamle yapmaya karar verir. Öte yandan Kertenkele kendisini aklayacak olan kaydı almaya çalışırken ölümle burun buruna gelir...

Haberin Devamı

KERTENKELE OYUNCULAR VE HİKAYELERİ

Timur Acar
Kertenkele - İmam Ziya

Asıl ismi bilinmiyor, adli kayıtlarda bile ismi Kertenkele. Yetimhaneden küçükken kaçmış ve kendisini İstanbul sokaklarında bulmuş. Lakabını yeteneğinden almış. Yüksek duvarlara, binalara kertenkele gibi tırmandığı için bu isim verilmiş. 30'lu yaşların ortalarında sıradan görünümlü, yakışıklı olmayan ama karizmatik profesyonel bir soyguncu.

Sera Tokdemir
Zehra

20'li yaşların ortasında güzel, alımlı, kendini beğenmiş. Erkeklere yüz vermiyor, gezmeyi, tozmayı, para harcamayı seviyor. Rahat, özgüvenli, güzel giyinmeyi seven, başarılı ama mutsuz bir kız. Anne-babasını küçük yaşta kaybetmiş. Dedesi Ekrem Bey'e çok bağlı.

Haberin Devamı

Erdinç Gülener
Komiser Ünsal

Zehra'nın ablası Hale'nin kocası. Mesleğine hastalık derecesinde bağlı sert ve disiplinli bir polis memuru. Zeki, hazırcevap, karizmatik, özgüveni yüksek.

Sinan Çalışkanoğlu
Levent

Büyük mercekli gözlükleriyle konseptin fenomenlerinden. Cezaevinde gardiyan. Kertenkelenin kaçtığı gün hastanede olduğu için kendisini sorumlu tutuyor ve yıllık iznini alıp kertenkelenin peşine düşecek ve Komiser Ünsal'ın ayağına dolanıp başına bela olacaktır. Komiser Ünsal'ın yardımcısı olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!