Kertenkele 68. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele 68. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2016 10:35

Kertenkele ekranlara gelen son bölümünün ardından şimdi merakla 68. bölüm fragmanı bekleneiyor. Dizinin son bölümünde Kertenkele, Kadir'e Akıncı'yı teslim etmiş ve karşısında kayıtları istemişti. Peki Kertenkele yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar ve Kertenkele 68. bölüm fragmanı hakkında detaylar

Haberin Devamı

Kertenkele yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Dizinin son bölümünde final sahnesi oldukça kritik bir yerde son bulmuştu. Kertenkele 68. bölüm fragmanında özellikle Kertenkele ve Akıncı'nın durumu merakla bekleniyor. Peki Kertenkele 68. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Kertenkele 68.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak

Kertenkele 67.bölümde neler yaşandı; Hicabi, Gizem'i kaçırdıktan sonra Baba Kadir ve Kertenkele peşine düşmüştür.Başlarına hiç beklenmedik şeyler gelir.Zehra'nın baskısıyla Kertenkele en sonunda Bahar'ı malikâneden göndermeye karar vermiştir.Bıçkın Adnan kılığındaki Melis ise sonunda Baba Kadir'le yüz yüze konuşmaya karar verir.Öte yandan Kertenkele, Baba Kadir'den kendisini aklayacak kayıtları almak için, Şevket'in de içinde bulunduğu bir plan yapar.Fakat Baba Kadir'in kaydı Kertenkele'ye kaptırmaya hiç niyeti yoktur.Kertenkele bunun farkına vardığında son kozunu oynamaya karar verir.

 

Haberin Devamı

Kertenkele 68. bölüm izlemek için tıklayın

Kertenkele oyuncu kadrosu

Timur Acar Kertenkele

İmam Ziya Asıl ismi bilinmiyor, adli kayıtlarda bile ismi Kertenkele. Yetimhaneden küçükken kaçmış ve kendisini İstanbul sokaklarında bulmuş. Lakabını yeteneğinden almış. Yüksek duvarlara, binalara kertenkele gibi tırmandığı için bu isim verilmiş. 30'lu yaşların ortalarında sıradan görünümlü, yakışıklı olmayan ama karizmatik profesyonel bir soyguncu.

Sera Tokdemir Zehra 

20'li yaşların ortasında güzel, alımlı, kendini beğenmiş. Erkeklere yüz vermiyor, gezmeyi, tozmayı, para harcamayı seviyor. Rahat, özgüvenli, güzel giyinmeyi seven, başarılı ama mutsuz bir kız. Anne-babasını küçük yaşta kaybetmiş. Dedesi Ekrem Bey'e çok bağlı.

Erdinç Gülener Komiser Ünsal

Zehra'nın ablası Hale'nin kocası. Mesleğine hastalık derecesinde bağlı sert ve disiplinli bir polis memuru. Zeki, hazırcevap, karizmatik, özgüveni yüksek.

Sinan Çalışkanoğlu Levent

Büyük mercekli gözlükleriyle konseptin fenomenlerinden. Cezaevinde gardiyan. Kertenkelenin kaçtığı gün hastanede olduğu için kendisini sorumlu tutuyor ve yıllık iznini alıp kertenkelenin peşine düşecek ve Komiser Ünsal'ın ayağına dolanıp başına bela olacaktır. Komiser Ünsal'ın yardımcısı olacak.

Umut Oğuz Şevket

Haberin Devamı

Kertenkele'nin bildiğimiz tek arkadaşı. Saf ve temiz kalpli. Kertenkele yakalanmadan hemen önce zenginlik ve konfor delisi bir kadınla dünya evine giriyor. Sonradan öğreneceğiz ki evlendiği kadın gerdek gecesi altınları alıp kaçacaktır.

BAKMADAN GEÇME!