Kertenkele 60.bölüm fragmanında Kertenkele'ye şok!

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele 60.bölüm fragmanında Kertenkeleye şok
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 12:32

Kertenkele 60. bölüm fragmanında hem heyecanlı hem de komik sahnelerle dolu bir fragman yayınlandı. .Fragmanın bitiş sahnesi Kertenkele'nin hapisten kaçmasıyla noktalanıyor. Kertenkele 60.bölüm fragmanını haberimizde bulunan videodan izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Kertenkele 60. bölüm fragmanında Kertenkele Sokrat'ın oyununa geliyor. ATV'nin sevilen dizisi Kertenkele'de bu haftada aksiyon eksik olmayacak. Peki dizinin yeni bölüm fragmanında başka hangi detaylar göze çarpıyor. İşte Kertenkele 60. bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklar

Sokrat'ın tuzağına düşen Kertenkele, Ünsal'a yakalanmış ve tutuklanmıştır. Ancak Kertenkele'nin hapishanede kalmaya hiç niyeti yoktur. Zehra, bıçağı Sokrat'a vereni bularak Kertenkele'yi aklamaya çalışmaktadır, fakat bu hiç de kolay değildir. Öte yandan Zehra, Bahar'ı müştemilatta bir hayalet olduğu yalanıyla korkutup malikâneden kaçırmaya çalışmaktadır. Hicabi, Gizem'i bir erkekle yemekte görünce kendisini bir kıskançlık krizi içinde bulur ve kendisinin bile şaşıracağı şeyler yapar. Gizem'in babası Hicabi ve Gizem arasındaki durumdan haberdar olur ve böyle bir ilişkiye asla izin vermeyeceğini söyler. Kara Kemal, Melis için final maçına çıkacaktır. Ancak işler Kara Kemal'in hiç ummadığı bir şekilde gelişecektir. Akıncı'nın kimliğini öğrenmek isteyen Kertenkele ise Akıncı'nın, Hicabi'nin olduğu gerçeğini öğrenmek üzeredir.

Haberin Devamı

KERTENKELE 59. BÖLÜM ÖZETİ

Kertenkele dizisinin son bölümünde uçuruma düşmeye ramak kala otobüsün içindeki herkes büyük bir mucize sayesinde kurtuldu. Her şeye rağmen Kertenkele'nin Sokrat'a boyun eğmeye hiç niyeti yoktu. Bu arada Zehra'nın Bahar'a karşı olan kıskançlığı had safhaya ulaşmıştı.. Zehra, Bahar'ın gözünün Kertenkele'de olduğunu düşünmekteydi. Gizem, Hicabi'ye onu sevdiğini söylemeye karar verdi ama bu hiç de kolay olmadı. Bir kaç zorlu denemeden sonra sonunda Hicabi'ye aşkını ilan etti. Kara Kemal'e dövüş maçları için koçluk yapmaya başlayan Melis, Kertenkele 59. bölümde antrenmanlarda Kemal'in pestilini çıkarmaktaydı, Melis'in Kara Kemal'le fazla zaman geçirdiğini fark eden Tülin durumdan şüphelenmeye başladı. Öte yandan Sokrat, Kertenkele'yi hapishaneye düşürtecek bir tuzak hazırladı, Sokrat'ı öldürmeye karar veren Kertenkele'nin ise hiçbir şeyden haberi yoktu.
Kertenkele dizisinin yeni bölümünde uçuruma düşmeye ramak kala otobüsün içindeki herkes büyük bir mucize sayesinde kurtulur.

Haberin Devamı

Her şeye rağmen Kertenkele'nin Sokrat'a boyun eğmeye hiç niyeti yoktur. Bu arada Zehra'nın Bahar'a karşı olan kıskançlığı had safhaya ulaşmıştır. Zehra, Bahar'ın gözünün Kertenkele'de olduğunu düşünmektedir. Gizem, Hicabi'ye onu sevdiğini söylemeye karar verir ama bu hiç de kolay olmayacaktır. Bir kaç zorlu denemeden sonra sonunda Hicabi'ye aşkını ilan eder. Kara Kemal'e dövüş maçları için koçluk yapmaya başlayan Melis, Kertenkele 59. bölümde antrenmanlarda Kemal'in pestilini çıkarmaktadır, Melis'in Kara Kemal'le fazla zaman geçirdiğini fark eden Tülin durumdan şüphelenmeye başlamıştır. Öte yandan Sokrat, Kertenkele'yi hapishaneye düşürtecek bir tuzak hazırlar, Sokrat'ı öldürmeye karar veren Kertenkele'nin ise hiçbir şeyden haberi yoktur. Gizem, Hicabi'ye onu sevdiğini söylemeye karar verir ama bu hiç de kolay olmayacaktır. Bir kaç zorlu denemeden sonra sonunda Hicabi'ye aşkını ilan eder. Kara Kemal'e dövüş maçları için koçluk yapmaya başlayan Melis, antrenmanlarda Kemal'in pestilini çıkarmaktadır, Melis'in Kara Kemal'le fazla zaman geçirdiğini fark eden Tülin durumdan şüphelenmeye başlamıştır. Öte yandan Sokrat, Kertenkele'yi hapishaneye düşürtecek bir tuzak hazırlar, Sokrat'ı öldürmeye karar veren Kertenkele'nin ise hiçbir şeyden haberi yoktur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!