Kerem Bürsin'in yeni dizisi Kanal D'de yayınlanacak!

Güncelleme Tarihi:

Kerem Bürsinin yeni dizisi Kanal Dde yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 12:41

Şeref Meselesi, Güneşi Beklerken filmleri ile yıldızı parlayan ve genç kızların sevgilisi haline gelen Kerem Bürsin, yepyeni bir proje ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Kerem Bürsin, yeni sezonda senaryosunu kendi yazdığı bir dizi ile ekrana çıkacak. Yeni projesi için kendine en uygun yapım şirketini bulan Bursin, 2016 yılında hem yazacak hem de oynayacak.

Yapım Şirketi Belli Oldu!

Bürsin'in kendisinin yazdığı belirtilen bir hikaye ile seyircinin karşısına geleceği öğrenilen, dizi için anlaştığı yapım şirketi de belli oldu. Bürsin yeni dizisi için son dönemlerde dizilerini sıkça ekranlarda gördüğümüz Endemol Shine Türkiye ile anlaştı.

Eylül Ayında Başlayacak!

Bürsin'in kendisinin yazdığı belirtilen bir hikaye ile seyircinin karşısına çıkacağı dizi, Eylül ayında başlayacak.

Keren Bürsin Kimdir?

Genç kızların sevgilisi haline gelen ünlü oyuncu Kerem Bürsin,  4 Haziran 1987 tarhinde, İstanbul’da dünyaya geldi.

Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College'nin pazarlama iletişimi bölümünden mezun oldu. ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi.

Haberin Devamı

Lise yıllarında arkadaşlarıyla bir Rock müzik grubu kurdu Teksas'ta birçok konser verdi.

Amerika'da yaşayan Kerem Bursin, Boston Emerson Collage'den sonra üniversite eğitimini tamamladı.Ardından Los Angeles'a taşınarak oyunculuk kariyerine başladı. Hollywood-Türk yapımlarında İngilizce,Türkçe çift dille oyunculuk yapmaktadır.

Carolyn Pickman ve Eric Morris'ten oyunculuk eğitimi alan Bursin, kuzeninin düğünü için İstanbul'a geldiğinde Gaye Sökmen ile tanıştı ve Gaye Sökmen Ajans'la anlaşarak Türkiye'de de oyunculuk yapmaya başladı.

Bürsin Kanal D 'de yayınlanan “Güneşi Beklerken” adlı dizide aynı ismi paylaştığı “Kerem Sayer” ve son bölümlerde ortaya çıkan yüzü deforme ikizi “Güneş Sayer” rolleriyle tanınmıştır.

Çağan Irmak filmi “Unutursam Fısılda”da müzisyen “Erhan”ı canlandırdı. “Şeref Meselesi” dizisinde “Yiğit Kılıç” karakterini canlandırmıştır ve aynı karakterle “Ulan İstanbul” dizisinde konuk oyuncu olmuştur.

Yapımcı Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned adlı televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol aldı.

Bürsin, İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai),Türkiye (Ankara,İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı. 1999'da 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşti.

BAKMADAN GEÇME!