Kendimi beğeniyorum

Güncelleme Tarihi:

Kendimi beğeniyorum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2006 11:16

Pınar Altuğ çeşitli vitamin ve minerallerin karışımından oluşan Evelle'nin tanıtımını önceki gün Dermatoloji Uzmanı Dr. Erkan Koyuncu ile birlikte Q Jazz Bar'da yaptı. Giydiği süper mini eteği ile dikkat çeken Altuğ hem güzelliği hem de Yağmur Atacan ile olan ilişkisi hakkında sorulan soruları yanıtladı.

 

Haberin Devamı

32 yaşında olduğunu belirten ve yaşlanmaktan korkmadığını ifade eden Altuğ, "3 aydır bu tabletleri kullanıyorum. Spor ve yapılan diyet ile birlikte etkili sonuçlar veriyor" dedi. Altuğ'un tanıttığı tabletler eczanelerde 149,75 YTL'de satışa sunuldu. Altuğ basın mensuplarının, "Kendinizden küçük olan sevgiliniz Yağmur Atacan için mi böyle bir yönteme başvurdunuz" sorusu üzerine Altuğ, "Bütün kadınlar güzel olmak ister. Biz erkekler için giyinmiyoruz desekte bu yalan. Ben kendimi beğeniyorum. Genç görünmeliyim gibi bir endişem olmadı. Yaşlı göründüğümü sanmıyorum" dedi. Özel bir kanalda yayınlanacak olan buz pateni

/images/100/0x0/55eb427ef018fbb8f8b5a306
yarışmasının basın toplantısında "Buradaki insanlar kalitesiz. O yüzden Pınar yok" açıklaması yapan Yağmur Atacan içen Altuğ, "Böyle bir şey söz konusu değil. Yağmur kendini yanlış ifade etti. Zaten bu haberlerden sonra Yağmur hepsini tek tek arayıp, özür diledi. Ben o yarışmada sunuculuk yapacağım" diye konuştu.

Haberin Devamı

Aşkta kural yok

Yağmur Atacan ile olan ilişkisinde sadece iş anlamında kurallar koyduklarını söyleyen Altuğe, "İş dışında hiç bir kuralımız yoktur. Aşk sınır içine konulamaz. Bizim aşkımızda kurallar yok. Kıyafetlerime karışmıyor. Beni böyle beğeniyordu ve ben hep böyleydim" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!