Kenan Işık'ın ailesinden yalanlama: Kenan Işık ölmedi!

Güncelleme Tarihi:

Kenan Işıkın ailesinden yalanlama: Kenan Işık ölmedi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2016 14:02

Kenan Işık 21 Mart 2014'te saunadan çıktığı sırada düşerek beyin kanaması geçirmişti. O günden bu yana tedavi gören Kenan Işık hakkında Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın Twitter hesabından yaptığı 'Kenan Işık öldü' paylaşımı bir anda Twitter gündemine oturdu. Ancak ailesinden bu iddiaya yalanlama geldi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Almanya'da tedavisi devam eden Kenan Işık'ın vefat ettiğini duyurunca Twitter gündemi bir anda karıştı. Hazinedar, Twitter hesabından gece saat 02:10'da “Değerli tiyatro sanatçımız Kenan Işık’ı kaybettik. Onu daima gülen yüzüyle anımsayacağım. Mekanı cennet olsun.” paylaşımında bulundu.

Kenan Işıkın ailesinden yalanlama: Kenan Işık ölmedi

KENAN IŞIK ÖLMEDİ!

Kenan Işık'ın ailesi bu açıklamayı kısa süre yalanladı. Ailenin yaptığı açıklamada; ''Kenan Işık'ın öldüğü yönündeki haberler asılsızdır. Kenan Işık'ın tedavisi sürüyor.'' ifadelerine yer verildi.

Aile tarafından yapılan açıklama sonrası Başkan Murat Hazinedar paylaşımında düzeltmeye giderek "Dün gece sosyal medyadaki bir çok paylaşım üzerine sosyal medya danışmanım Kenan Işık hakkında bir tweet atmış. Bu sırada yurtdışında bulunmam nedeniyle olayın asılsız olduğunu yeni öğrendim. Sosyal medya danışmanım hakkında gereken işlem yapılmıştır. Bu üzücü durumu öğrenir öğrenmez sevgili Kenan Işık'ın eşi Beril hanımı da arayarak üzüntülerimi belirtmiş bulunmaktayım." açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Kenan Işıkın ailesinden yalanlama: Kenan Işık ölmedi

KENAN IŞIK NASIL RAHATSIZLANMIŞTI?

Kenan Işık, 1,5 yıl önce saunadan çıkarken, ayağının kayması sonucu yere düşmüş ve başını sert bir zemine çarpmıştı. Yaşanan talihsiz kazanın ardından Işık, hemen Amerikan Hastanesi'ne kaldırılmıştı. 3,5 saatlik ameliyatın ardından ise yoğun bakım servisinde tedaviye alınmıştı.

KENAN IŞIK KİMDİR?

Tam adı Yusuf Kenan Işık olan oyuncu 1947 yılında Malatya Yeşilyurt'ta dünyaya gelmiştir. Oyuncu, sunucu, eski gazeteci ve eski ana haber bülteni sunucusu olan Işık, Devlet Demiryolları'ndan emekli bir memur çocuğudur. Ortaokul öğrenimi sırasında Malatya Halkevleri'nde amatör tiyatro yapmaya başlayan Işık, lise öğrenimini Ankara'da görmüştür. O dönemde Meydan Sahnesi'ne gitmiştir.

Haberin Devamı

Kenan Işık, Gazі Ünivеrsitеsi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönеtimi Bölümü’nden mezun olduktan sonra 1972 yılında Devlet Tiyatrosu Sanatçısı olmuştur ve Şehir Tiyаtrolаrı Genel Sanat Yönetmenliği yаpmıştır.

Kariyeri süresince çok sayıda tiyatro oyunu yazmış olan Kenan Işık, Reѕmî Gazеtе (1973-1995), Yеni Yüzyıl (1995-1998), tekrar Resmî Gazete (1998-2000), Yеni Binyıl (2000) ve Akşаm (2000-2002) gazetelerіnde çalışmıştır.

Televizyon ekranlarına Gülben Ergen ve Haldun Dormen'in başrollerini paylaştıkları ''Dadı'' dizisiyle giriş yapan Kenan Işık, 2005 yılındа Erdoğаn Aktaş’la tanışıp 4 Nisan - 12 Haziran 2015 tarihleri arasında Star Haber’і sunmuştur.

Haberin Devamı

Kenan Işık en son televizyon ekranlarının fenomen yarışma programları arasında yer alan ''Kіm 500 Bіn İster'' değişen yeni adıyla ''Kim Milyonеr Olmak İѕter'' yarışmasının sunuculuğu yapmıştır.

BAKMADAN GEÇME!