Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl? Kenan Işık son hali!

Güncelleme Tarihi:

Kenan Işıkın sağlık durumu nasıl Kenan Işık son hali
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2016 12:21

Geçtiğimiz yıllarda beyin kanaması geçirmesi nedeniyle hastaneye kaldırılan ve halen hastanede olan ünlü isim Kenan Işık öldü mü?, Uzun zamandır hastanede olan Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl? Kenan Işık hakkında merak edilen bilgileri sizler için derledik...

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu ve sunucu Kenan Işık, yaklaşık 1,5 yıl önce yani 21 Mart'ta saunadan çıktıktan sonra düşerek beyin kanaması geçirmişti. O tarihten bu yana komada olan ve hastanede yatan Kenan Işık'tan hala iyi bir haber gelmemesi üzerine internette 'Kenan Işık öldü mü?',' Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl?' gibi sorular araştırılmaya başlandı.

Bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra Almanya'da özel bir kliniğe yatırılan Kenan Işık'ın tedavisine evde eşi devam ediyor. Kendisine söylenenleri duyan ancak tepki vermeyen Kenan Işık'a eşi Beril Işık bebekler gibi bakıyor ve moralini sürekli yüksek tutmaya çalışıyor.

KENAN IŞIK NASIL RAHATSIZLANMIŞTI?

Kenan Işık, 1,5 yıl önce saunadan çıkarken, ayağının kayması sonucu yere düşmüş ve başını sert bir zemine çarpmıştı. Yaşanan talihsiz kazanın ardından Işık, hemen Amerikan Hastanesi'ne kaldırılmıştı. 3,5 saatlik ameliyatın ardından ise yoğun bakım servisinde tedaviye alınmıştı.

Haberin Devamı

KENAN IŞIK'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Kim Milyoner Olmak ister yarışma programıyla ünlenen ve herkes tarafından sevilen Kenan Işık hakkında olumlu gelişmelerin yaşandığı söyleniyor. Türkiye'deki tedavisinden sonra Almanya'da özel bir kliniğe sevk edilen Kenan Işık, yakın zamanda Türkiye'ye geri geldi ve evinde eşi tarafından bakılıyor.

Kenan Işıkın sağlık durumu nasıl Kenan Işık son hali

KENAN IŞIK KİMDİR?

Tam adı Yusuf Kenan Işık olan oyuncu 1947 yılında Malatya Yeşilyurt'ta dünyaya gelmiştir. Oyuncu, sunucu, eski gazeteci ve eski ana haber bülteni sunucusu olan Işık, Devlet Demiryolları'ndan emekli bir memur çocuğudur. Ortaokul öğrenimi sırasında Malatya Halkevleri'nde amatör tiyatro yapmaya başlayan Işık, lise öğrenimini Ankara'da görmüştür. O dönemde Meydan Sahnesi'ne gitmiştir.

Kenan Işık, Gazі Ünivеrsitеsi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönеtimi Bölümü’nden mezun olduktan sonra 1972 yılında Devlet Tiyatrosu Sanatçısı olmuştur ve Şehir Tiyаtrolаrı Genel Sanat Yönetmenliği yаpmıştır.

Haberin Devamı

Kariyeri süresince çok sayıda tiyatro oyunu yazmış olan Kenan Işık, Reѕmî Gazеtе (1973-1995), Yеni Yüzyıl (1995-1998), tekrar Resmî Gazete (1998-2000), Yеni Binyıl (2000) ve Akşаm (2000-2002) gazetelerіnde çalışmıştır.

Televizyon ekranlarına Gülben Ergen ve Haldun Dormen'in başrollerini paylaştıkları ''Dadı'' dizisiyle giriş yapan Kenan Işık, 2005 yılındа Erdoğаn Aktaş’la tanışıp 4 Nisan - 12 Haziran 2015 tarihleri arasında Star Haber’і sunmuştur.

Kenan Işık en son televizyon ekranlarının fenomen yarışma programları arasında yer alan ''Kіm 500 Bіn İster'' değişen yeni adıyla ''Kim Milyonеr Olmak İѕter'' yarışmasının sunuculuğu yapmıştır.

BAKMADAN GEÇME!