Kenan İmirzalıoğlu 14 Şubat’ta Sinem Kobal’ı istemeye gitti!

Güncelleme Tarihi:

Kenan İmirzalıoğlu 14 Şubat’ta Sinem Kobal’ı istemeye gitti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2016 21:38

Yakışıklılığı ile genç kızların sevgilisi olan Kenan İmirzalıoğlu, evlilik yolunda hızlıca ilerliyor. Sinem Kobal ile evlenmek için ilk adımı attı bile. Çift, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde mutluluklarını resmiyete döktüler. Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'ı istemeye gitti. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu yaklaşık bir yıldır güzel oyuncu Sinem Kobal ile birlikteydiler. Kobal ve İmirzalıoğlu, artık evliliğe doğru ilerliyorlar. Ünlü çift, 21 Mayıs'ta Cunda Adası'nda nikah masasına oturmayı planlıyor. Düğün iç gün iç gece sürecek. İmirzalıoğlu, düğün törenine katılacak olan davetliler için Ortunç ve Mola otellerini kapatacak. Yakışıklı oyuncu, düğününde davetlilerini ağırlamak için yaklaşık 350 bin lirayı gözden çıkardı.

14 Şubat Sevgililer Gününde kız isteme…

Kenan İmirzalıoğlu 14 Şubat Sevgililer Gününde Sinem Kobal'ı ailesinden istemeye gitti. Çift, bu mutlu günleri için çok özel bir gün olan 14 Şubat'ı seçti. İmirzalıoğlu ailesi, Kobal'ın ailesinin yaşadığı Rumelihisarı'ndaki villaya giderek, Kobal'ı ailesinde istedi. Gecede kız istemenin yanı sıra, 21 Mayıs'ta Cunda Adası'nda gerçekleştirilecek olan düğün için yapılacak olan hazırlıklar ve detaylar konuşulup, planlar netleştirildi.

Haberin Devamı

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Kenan İmirzalıoğlu, 18 Haziran 1974 yılında Ankara’nın Balâ ilçesine bağlı olan Üçem köyünde dünyaya geldi. İstanbul'da Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü'nden mezun oldu. 1997 yılında Best Model of Turkey elemelerine katılıp, 4000 kişinin arasından ilk 20'ye kalarak Türkiye finalinde birinci seçilmişti. Ardından Best Model of The World'e katılarak yine birinci oldu. İmirzalıoğlu, Best Model of The World'de ilk kez birinci olan Türk erkeğidir. Kenan İmirzalıoğlu bir çok dizi ve filmde rol almış başarılı bir oyuncudur.

BAKMADAN GEÇME!