Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal’ın düğünü piyasayı kızıştırdı!

Güncelleme Tarihi:

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal’ın düğünü piyasayı kızıştırdı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 20:51

Kenan İmirzalıoğlu ve nişanlısı Sinem Kobal’ın Cunda Adası’nda gerçekleşecek olan düğünü için dünyaca ünlü firmalar sponsor olma yarışına girdiler. İmirzalıoğlu ve Kobal’ın düğünleri şimdiden olay yaratmaya başladı.

Haberin Devamı

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, kendisi gibi oyuncu olan Sinem Kobal ile 21 Mayıs tarihinde dünya evine girmeye hazırlanıyor. Cunda Adası'nda gerçekleşecek olan düğün için dünyaca ünlü firmalar birbirleriyle sponsor olma yarışındalar. Türkiye'nin gözde bekarlarından olan Kenan İmirzalıoğlu, tıpkı George Clooney gibi kendisine gelen sponsorluk tekliflerini red etti.

Oynadığı dizi ve filmlerin yanı sıra reklam filmleri ile de ses getiren yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve en az kendisi kadar ünlü güzel oyuncu Sinem Kobal çifti, 21 Mayıs'ta gerçekleşecek nikah için Cunda Adası'nda 19 ile 22 Mayıs arasında kutlamalar yapacak. Şimdiden üç oteli kapatan çiftin, düğününde sponsor olmayı isteyen dünyaca ünlü firmalar sponsor olmak istiyorlar. Adeta yılın düğünü olacak bu düğünde adının geçmesini isteyen yiyecek, içecek, yat kiralama, organizasyon firmaları gibi firmalar, birbirleriyle yarışıyor. Ancak yakışıklı oyuncu gelen teklifleri elinin tersiyle itiyor.

Haberin Devamı

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal’ın düğünü piyasayı kızıştırdı

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Kenan İmirzalıoğlu, 18 Haziran 1974 yılında Ankara'da Balâ'ya bağlı  Üçem köyünde dünyaya geldi. Soyu Akkoyunlu Uzun Hasan'a dayanan İmirzalıoğlu, 12 yaşına kadar bu köyde yaşadı ve orta, lise eğitimini Ankara'da teyzesinin yanında tamamladı. Sonrasında İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü'nden mezun oldu. Best Model of The World'de birinci seçilmesinin ardından oyunculuğa başladı. Şu an Türkiye'nin aranan aktörlerinden.

BAKMADAN GEÇME!