Kemoterapi fotoğrafı şoke etti

Güncelleme Tarihi:

Kemoterapi fotoğrafı şoke etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2011 09:53

Kansere yakalanan eski güzellik kraliçesi kemoterapi sırasında çekilen fotoğrafını yayınlayarak şoke etti.

Haberin Devamı

İŞTE ŞOKE EDEN FOTOĞRAF

Eski güzellik kraliçesinin kanser tedavisi sırasında çekilen fotoğrafları şoke etti...

2000 yılında Venezuela Güzeli seçilen ve TV'desunucu olarak kariyerini sürdüren Eva Ekvall, tam kazandığı tacın keyfini sürerken meme kanserine yakalandığını öğrendi. Sonra da zorlu bir tedavi sürecine başladı.

Artık hastalığı yenen ve kötü günleri geride bırakan Ekvall, deneyimlerini Odak Dışında adlı kitabında anlattı.

Ekvall, kitabında güzellik kraliçesi olduğu dönemdekine hiç benzemeyen fotoğraflarına da yer verdi.

Eva Ekvall, kemoterapi sırasında; saçları, kaşları ve kirpikleri dökülmüş, bitkin bir biçimde uyurken çekilen bu fotogğraflarını yayınlamaktan çekinmedi.

Eski kraliçe hastalıktan sonra hayata bakışının da tamamen değiştiğini söyledi. "Başımıza her şey gelebilir. Artık güzellik benim hayattaki önceliğim değil" diye konuştu.

Haberin Devamı

Eski güzellik kraliçesi, hastalığı eşi ve kızının desteği sayesinde yendiğini de sözlerine ekledi.


Hastalık yüzünden iki kez mastektomi operasyonu geçiren Ekvall tedavi sırasında da televizyon sunuculuğunu bırakmadı. Ancak bu dönemde peruk kullanıp ağır makyaj yaptı.

Ekvall tedavi sürecinin sancılı geçtiğini söyleyerek "Fiziksel görüntünüz tamamen değişiyor. Saçınızın her bir telini kaybediyorsunuz. Aynada kendinizi görmek gerçekten çok acılı" diyerek geçirdiği zor süreci anlattı

Eva Ekvall kitapta yayınladığı fotoğrafların gerçekten şok edici olduğunu söyleyerek "Evet öyle, çünkü kimse beni daha önce bu şekilde makyajsız ve saçlarım dökülmüş bir şekilde görmemişti. Bunların insanları şaşırtacağını biliyordum" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!