Kemal Sunal, 60'ıncı yaşında unutulmadı

Güncelleme Tarihi:

Kemal Sunal, 60ıncı yaşında unutulmadı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2004 15:42

Türk sinemasının, dört yıl önce hayata veda eden unutulmaz oyuncusu Kemal Sunal, 60'ıncı doğum gününde unutulmadı. Kadıköy Belediyesi’nin Eğitim Mahallesi Aile Danışma Merkezi’nde Sunal’ın eşi tarafından yaptırılan Kemal Sunal Oyun ve Eğitim Sınıfı'nın açılışında aktörün 60'ıncı yaşı da pasta kesilerek kutlandı.

Haberin Devamı

11 Kasım 1944 yılında doğan Kemal Sunal için düzenlenen doğum günü partisine Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Sunal'ın eşi Gül, kızı Ezo ve oğlu Ali Sunal ile çocuklar katıldı. Üzerinde mumlar bulunan pastayı “İyi ki doğdun Kemal" şarkısıyla karşılayan çocuklar, mumları, Kemal Sunal’ın ailesi ve Başkan Öztürk ile birlikte söndürdü.

Doğum günü kutlamasında  duygusal anlar yaşayan Gül Sunal, “Kemal’in doğum günlerini hiç  unutmazdık. Hep evde aile arasında çocuklarıyla  kutlar, mutlaka pasta keserdik. Bugünde yine çok sevdiği çocuklarıyla mütevazi bir ortamda kutluyoruz. Çok mutluyum. Keşke o da görseydi” dedi.

Sunal’ın kızı Ezo ve oğlu Ali de babalarının eğitime çok önem verdiğini, Kadıköy Belediyesi’nin desteğiyle çocuklar için yaptırılan oyun ve eğitim sınıfının açılışının doğum gününe denk getirilmesinin de çok anlamlı olduğunu söylediler. Ezo Sunal “Onu hepimiz çok özledik” diyerek özlemini dile getirdi.

Haberin Devamı

Kadıköy Belediyesi Aile Danışma Merkezi’nde eğitim gören ev kadınlarının çocuklarının yararlanacağı Kemal Sunal Eğitim ve Oyun Sınıfı’nın girişine ise Kemal Sunal’ın gülen bir resmi asıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!