Kehribar'ın 15. final bölümü fragmanında ortalık karışıyor!

Güncelleme Tarihi:

Kehribarın 15. final bölümü fragmanında ortalık karışıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2016 15:06

Kehribar 15. final bölümü fragmanıyla heyecan yarattı. Cuma akşamı final bölümüyle ekrana gelecek Kehribar'da Orhan Yarımcalı'nın düşmanlarıyla savaşında beklenmedik bir sona doğru gidiliyor. Orhan ve Leyla Kehribar'ın finalinde kavuşacak mı? Sürprizlerle dolu final bölümü fragmanıyla yayınlanacak Kehribar'ın 15. final bölümü fragmanı haberimizde..

Haberin Devamı

Sevilen dizi Kehribar yeni bölümüyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. 24 Haziran Cuma günü ekrana gelecek Kehribar final yapacak. Yeni bölümünde Orhan Yarımcalı babasını öldüren Musa'yı ölümle tehdit ediyor. İntikam ateşiyle yanan Orhan ne yapacak?

Kehribar 15. final bölümünde ; Adile, Orhan'ı adeta diri diri mezara gömer. Orhan, Veli ve Sanem'in yaptıkları karşısında, öz abisinden hesap soracaktır. Tüm düşmanları Orhan'ın üstüne giderken, o ailesini koruma derdindedir. Musa'nın dengesizliği ise yine şaşırtacaktır. Leyla, Orhan için neredeyse Kemal'in hayatını feda etmekle yüz yüze gelir. Cemil, ilk defa kendi içindeki babalık duygusunun her şeyden üstte olduğunu anlar. Zamansız bir aşk hikayesi olan Kehribar'da, Orhan Yarımcalı'nın düşmanları ile savaşının beklenmeyen finalini ve aşk her zaman kavuşmak değildir diyen Orhan'ın Leyla'ya kavuşup kavuşamayacağını izleyeceğiz.

 

Haberin Devamı

KEHRİBAR'IN 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KEHRİBAR'IN SON BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR

Orhan, oğlu Kemal'i bağrına basmak arzusundadır; ama Kemal için durumu kabullenmek zor olacaktır. Yıllardır babası bildiği Cemil'e hayatı boyunca duyduğu yalanların hesabını sorar. Leyla, bu güne kadar içinde tuttuğu gerçeklerini gün yüzüne çıkarmıştır. Karşılaşacağı tepkilerden, babasından ve abisinden korkar; hayatta en sevdiğine, oğluna zarar gelsin istemez. Bu uğurda Cemil'den bile yardım alacak hale gelir. Adile ise 'Burhan Yarımcalı nasıl öldü?' sorusuyla Orhan ve Veli'yi karşı karşıya karşı karşıya getirir. Orhan, polisle girdiği çatışmada yaralanır ve hayatı can düşmanı Musa'nın elindedir. Murat, Orhan'ın hayatını kendi elleri ile Musa'ya teslim etmiştir. Musa, can düşmanı Orhan'ın hayatını nasıl kurtaracaktır?

Kehribarın 15. final bölümü fragmanında ortalık karışıyor

KEHRİBAR DİZİSİNİN KONUSU

Sessiz, sakin, kendi deminde yaşayıp giden Orhan Yarımcalı'nın, Almanya'dan yirmi yıl sonra memleketine dönüşünü, çektiği hasretlik, sevdiklerinden uzak kalmasına sebep kin ve bitmeyen öfkenin hikâyesi Kehribar... Nam-ı diğer "Yarımcalı Orhan"ın Türkiye'nin en meşhur kabadayılarından biri olma hikayesi. İlk ve tek aşkı Leyla'dan ayrı yaşadığı yirmi yıl boyunca, kendi içine kapanıp, bir gün içinde ki yalnızlıktan geri dönüşünün hikâyesi Kehribar.

Haberin Devamı

Ölesiye aşık olan iki genç; Orhan ile Leyla'nın araya giren yirmi yılını ve sonrasında yaşanacakları konu alan dizinin başrollerini Gürkan Uygun, Ayça Varlıer ve Necip Memili paylaşıyor. Sürükleyici bir aşk hikâyesini anlatacak olan Kehribar'ın yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu, yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban, senaryosunu ise Sinan Tuzcu ve Ali Aydın'ın üstleniyor.

OYUNCULAR

Gürkan Uygun - Orhan Yarımcalı
Yirmi yıl acı vatanda, Almanya'da hasretlik çekmiş. Sessiz, sakin, kendi deminde yaşayıp giden bir adamken; memlekete dönmüş, namlı bir kabadayı olmuştur.

Leyla Bozoğlu - Ayça Varlıer
'Yarımcalı' efsanesinin her anına şahit olmuş, Orhan'ı her an kalbinde taşıyan, dünyalar güzeli bir kadındır. 18 yaşındayken aşık olduğu Orhan, onun her şeyidir. Evlenmelerine izin vermeyen babasına karşı durup Orhan'la kaçmaya karar verir. Leyla, güçlüdür.

Haberin Devamı

Necip Memili - Musa Bozoğlu
MUSA, 20 yaşında kız kardeşini kaçırmak isteyen Orhan Yarımcalı ile girdiği kavgada, kendi bıçağı ile kasığından yaralanır. Sevgisizdir. Kız kardeşinin başkası ile kaçıp gidecek kadar aşık olmasını anlamaz, anlayamaz. Bıçak darbesi sinirlerini ve damar yollarını koparmıştır. Musa’nın sağ ayağı topal kalır.

Özge Özder - Adile Genştald
Yarımcalı Adile, saldırgandır. 17 yaşından beri Almanya sokaklarında yaşamıştır. Sokak jargonunu ve hayatın acımasızlığını bilir. Yıllarca kendi ayakları üzerimde durmuş, hırsı ve azmi ile hayatta kalmayı başarmıştır. Kırgındır. Genç yaşta evlenmiştir. Oğlu Kaan, ilk evliliğindendir.

Aslıhan Güner - Bahar Bozoğlu
Bahar, liseyi Mudanya Anadolu Lisesi'nde tamamladıktan sonra, Üniversite sınavında İstanbul Üniversitesi Ziraat mühendisliğini kazanır. Okulu derece ile bitirir. Baba evine geri dönmek istemese de Yavuz'un baskısı ile memleketine geri dönüp, Bozoğlu ailesinin topraklarının yönetiminin başına geçirilir.

Haberin Devamı

Fırat Altunmeşe - Kemal Bozoğlu
Kemal, daha doğduğunda alnına yazılmış olan 'intikam' hikayesinin peşinde savrulup duracak. Dedesi ile dayısının yetiştirmesi olduğu için, ailesinin can düşmanı 'Yarımcalılar' ile bir yandan savaşırken, bir yandan da ilk ve tek aşkı Meltem Yarımcalı ile hayatını kurmaya çalışır.

 

BAKMADAN GEÇME!