Kehribar 13. yeni bölüm fragmanında intikam yemini ediliyor!

Güncelleme Tarihi:

Kehribar 13. yeni bölüm fragmanında intikam yemini ediliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2016 14:08

Kehribar'dan heyecan dolu 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan bölümleriyle çok konuşulan Kehribar bu hafta yine heyecan dolu bölümüyle ekranlarda olacak. Orhan Yarımcalı ve Oğuz Doğu arasındaki çekişmenin giderek büyüdüğü Kehribar'ın yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

Gürkan Uygun ve Ayça Varlıer'in başrollerinde yer aldığı Kehribar'ın merakla beklenen 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümüyle çok konuşulan Kehribar'da Orhan'ın Oğuz Doğu'yla olan savaşı Orhan'a en büyük zararı verecektir. Orhan intikam için savaşmaya devam mı edecek? Yeni bölüm fragmanı ve detaylarıyla Kehribar cuma günü Atv ekranlarında..

KEHRİBAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Modern zaman masallarını anlatmaya devam eden Kehribar'da Orhan, Murat hocaya hayatının sorusunu sorar: 'Benim yanımda duranlar ölüme mahkûm mu?" Yanında olan ya da ondan yardım isteyen kim varsa her biri teker teker düşmanlarının hedefi olmuştur. Orhan, düşmanları ile savaşmaya devam ederken başarılı olabilecek midir? Orhan, Oğuz Doğu ile olan savaşı hayatında en çok değer verdiği kişiye, oğlu Kaan'a zarara verecektir.

Haberin Devamı

ORHAN SENİN BABAN DEĞİL!

Adile, Kaan ve Bahar arasında olup bitenleri öğrendiğinde deliye döner; oğlunu bu aşkın imkânsızlığına dair ikna etmeye çalışır. Kaan, annesinin ve babasının gerçeklerini kabul etmekte zorlanır. Babası ile konuşmak için fabrikaya gittiğinde, olmaması gereken yerdedir. Orhan, intikam için savaşacak mı? Adile, oğlunun ellerinin arasından kayıp gitmesine izin verecek midir?

KEHRİBAR 13. BÖLÜM FRAGMANI

KEHRİBAR DİZİSİNİN KONUSU

Sessiz, sakin, kendi deminde yaşayıp giden Orhan Yarımcalı'nın, Almanya'dan yirmi yıl sonra memleketine dönüşünü, çektiği hasretlik, sevdiklerinden uzak kalmasına sebep kin ve bitmeyen öfkenin hikâyesi Kehribar... Nam-ı diğer "Yarımcalı Orhan"ın Türkiye'nin en meşhur kabadayılarından biri olma hikayesi. İlk ve tek aşkı Leyla'dan ayrı yaşadığı yirmi yıl boyunca, kendi içine kapanıp, bir gün içinde ki yalnızlıktan geri dönüşünün hikâyesi Kehribar.

Ölesiye aşık olan iki genç; Orhan ile Leyla'nın araya giren yirmi yılını ve sonrasında yaşanacakları konu alan dizinin başrollerini Gürkan Uygun, Ayça Varlıer ve Necip Memili paylaşıyor. Sürükleyici bir aşk hikâyesini anlatacak olan Kehribar'ın yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu, yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban, senaryosunu ise Sinan Tuzcu ve Ali Aydın'ın üstleniyor.

Haberin Devamı

Sessiz, sakin, kendi deminde yaşayıp giden Orhan Yarımcalı'nın, Almanya'dan yirmi yıl sonra memleketine dönüşünü, çektiği hasretlik, sevdiklerinden uzak kalmasına sebep kin ve bitmeyen öfkenin hikâyesi Kehribar… Nam-ı diğer "Yarımcalı Orhan"ın Türkiye'nin en meşhur kabadayılarından biri olma hikayesi. İlk ve tek aşkı Leyla'dan ayrı yaşadığı yirmi yıl boyunca, kendi içine kapanıp, bir gün içinde ki yalnızlıktan geri dönüşünün hikâyesi Kehribar. Çok yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan dizide ayrıca Özge Özder, Aslıhan Güner, Nazmi Kırık, Fırat Altınmeşe, Yağmur Aydan, Aslıhan Güner, Umut Karadağ, Ahmet Uz, Sibel Taşçıoğlu ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor.

OYUNCULAR

Haberin Devamı

Gürkan Uygun - Orhan Yarımcalı
Yirmi yıl acı vatanda, Almanya'da hasretlik çekmiş. Sessiz, sakin, kendi deminde yaşayıp giden bir adamken; memlekete dönmüş, namlı bir kabadayı olmuştur.

Leyla Bozoğlu - Ayça Varlıer
'Yarımcalı' efsanesinin her anına şahit olmuş, Orhan'ı her an kalbinde taşıyan, dünyalar güzeli bir kadındır. 18 yaşındayken aşık olduğu Orhan, onun her şeyidir. Evlenmelerine izin vermeyen babasına karşı durup Orhan'la kaçmaya karar verir. Leyla, güçlüdür.

Necip Memili - Musa Bozoğlu
MUSA, 20 yaşında kız kardeşini kaçırmak isteyen Orhan Yarımcalı ile girdiği kavgada, kendi bıçağı ile kasığından yaralanır. Sevgisizdir. Kız kardeşinin başkası ile kaçıp gidecek kadar aşık olmasını anlamaz, anlayamaz. Bıçak darbesi sinirlerini ve damar yollarını koparmıştır. Musa’nın sağ ayağı topal kalır.

Haberin Devamı

Özge Özder - Adile Genştald
Yarımcalı Adile, saldırgandır. 17 yaşından beri Almanya sokaklarında yaşamıştır. Sokak jargonunu ve hayatın acımasızlığını bilir. Yıllarca kendi ayakları üzerimde durmuş, hırsı ve azmi ile hayatta kalmayı başarmıştır. Kırgındır. Genç yaşta evlenmiştir. Oğlu Kaan, ilk evliliğindendir.

Aslıhan Güner - Bahar Bozoğlu
Bahar, liseyi Mudanya Anadolu Lisesi'nde tamamladıktan sonra, Üniversite sınavında İstanbul Üniversitesi Ziraat mühendisliğini kazanır. Okulu derece ile bitirir. Baba evine geri dönmek istemese de Yavuz'un baskısı ile memleketine geri dönüp, Bozoğlu ailesinin topraklarının yönetiminin başına geçirilir.

Fırat Altunmeşe - Kemal Bozoğlu
Kemal, daha doğduğunda alnına yazılmış olan 'intikam' hikayesinin peşinde savrulup duracak. Dedesi ile dayısının yetiştirmesi olduğu için, ailesinin can düşmanı 'Yarımcalılar' ile bir yandan savaşırken, bir yandan da ilk ve tek aşkı Meltem Yarımcalı ile hayatını kurmaya çalışır.

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!