Kehribar 6. son bölümde Musa'ya neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Kehribar 6. son bölümde Musaya neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2016 12:34

Kehribar'da bu akşam aksiyon dolu bir bölümle ekranlara gelecek... Orhan Yarımcalı'nın intikam için kurduğu planda Musa'yı büyük bir şok beklemektedir. Kehribar'ın 6.bölümde izleyenleri şaşırtacak bir itiraf gelecek. Bahar ise kimseye itiraf edemediği gerçeği, Orhan'a söyleyecektir. İşte Kehribar son bölümde yaşanacaklar.

Haberin Devamı

Kehribar'da büyük gerilim devam ediyor. Dizinin akşam yayınlanacak bölümünde şoke eden gelişmeler yaşanıyor. Kehribar'da  Orhan ve Kaan, Musa'nın kurduğu tuzaktan kurtulacaktır. Orhan, kendisine ve oğluna pusu kuran Musa ve adamlarından intikam almak için büyük bir plan hazırlamıştır. İşte Kehribar'da bu hafta yaşanacaklar

KEHRİBAR'DA BU HAFTA NELER OLACAK?

Aşk ve intikam, Orhan Yarımcalı'nın kalan ömrünü sarsmaya, çevresindekileri her geçen gün etkilemeye devam etmektedir. Orhan ve Kaan, Musa'nın kurduğu tuzaktan Gemlikliler sayesinde kurtulur. Kaan yaralanmıştır. Adile, Musa'dan hesap soracaktır. Musa'nın kim olduğunu, neden Orhan'la ve ailesi ile ilgilendiğini öğrenir. Orhan, kendisine ve oğluna pusu kuran Musa ve adamlarına bedel ödetir; Musa'ya adrese teslim bir hediye gönderir. Musa, Orhan'dan aldığı hediyeyi görünce çılgına dönüp, misliyle cevap vermeye çalışır. Tüm bunlar yaşanırken Oğuz Doğu tehlikesi de Mudanya'ya doğru yaklaşmaktadır. Adile, Orhan'la olan ilişkisini toparlamaya karar verir. Leyla'yı daha yakından görmek için evine gider. Bahar ise kimseye itiraf edemediği gerçeği, Orhan'a söyleyecektir. Mudanya, silahların gölgesinde yaşanan efsane aşklara şahitlik edecektir.

 

Haberin Devamı

KEHRİBAR'DA MUSA'YA NE OLACAK?

Kehribar 6. son bölümde Musaya neler olacak



KEHRİBAR SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

"Sensiz yarımdım, tam olmaya geldim..."
Leyla, Orhan'a Kemal'in onun oğlu olduğunu söyleyecekken, Kaan ve Adile'nin ziyareti ile sarsılır. Orhan, karısını ve çocuğunu kendi ailesinden bile saklamıştır. Adile, Musa'nın oyununda ki piyonlardan biri olarak Yarımcalı ailesinin huzurunu kaçıracaktır. Veli ve Sanem, yıllardır pay almayı bekledikleri mirastan umutlarını kesmeye başlarlar; Musa'nın aileyi dağıtma çabasına alet olurlar. Kaan ve Kemal karşılaştıkları ilk anda, sokak ortasında birbirlerine girerler. Olaylara şahit olan Bahar, karşısında duran genç ve yakışıklı adamın Orhan'ın oğlu olduğunu öğrenir. Orhan, yağhane baskınını ve kurşunlamayı kimlerin gerçekleştirdiğini öğrendiğinde, Musa'nın kalemini kırar. Bu sırada Başkomiser Yıldırım, işlenen cinayetlerin faillerine bir adım mesafededir. Orhan saldırmadan, Musa kendi savaşını başlatır. Arazi mafyasının başı olan Oğuz Doğu, tehlikeli bir biçimde Orhan'a yaklaşmaya başlamıştır. Ölüm bir kez daha burnunun dibine kadar yaklaştığı bu anda, Orhan'ın sırtını dayayacağı oğlu olacaktır.

Kehribar 6. son bölümde Musaya neler olacak


 

Haberin Devamı

KEHRİBAR KONUSU:

Ölesiye aşık olan iki genç; Orhan ile Leyla'nın araya giren yirmi yılını ve sonrasında yaşanacakları konu alan dizinin başrollerini Gürkan Uygun, Ayça Varlıer ve Necip Memili paylaşıyor. Sürükleyici bir aşk hikâyesini anlatacak olan Kehribar'ın yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu, yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban, senaryosunu ise Sinan Tuzcu ve Ali Aydın'ın üstleniyor.

Sessiz, sakin, kendi deminde yaşayıp giden Orhan Yarımcalı'nın, Almanya'dan yirmi yıl sonra memleketine dönüşünü, çektiği hasretlik, sevdiklerinden uzak kalmasına sebep kin ve bitmeyen öfkenin hikâyesi Kehribar... Nam-ı diğer "Yarımcalı Orhan"ın Türkiye'nin en meşhur kabadayılarından biri olma hikayesi. İlk ve tek aşkı Leyla'dan ayrı yaşadığı yirmi yıl boyunca, kendi içine kapanıp, bir gün içinde ki yalnızlıktan geri dönüşünün hikâyesi Kehribar. Çok yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan dizide ayrıca Özge Özder, Aslıhan Güner, Nazmi Kırık, Fırat Altınmeşe, Yağmur Aydan, Aslıhan Güner, Umut Karadağ, Ahmet Uz, Sibel Taşçıoğlu ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor.

Haberin Devamı


Yapımcı : Süreç Film
Yönetmen : Yıldız Hülya Bilban
Senaryo : Sinan Tuzcu ve Ali Aydın
Oyuncular : Gürkan Uygun (Orhan Yarımcalı), Ayça Varlıer (Leyla Bozoğlu), Necip Memili (Musa Bozoğlu), Özge Özder (Adile Genştald Yarımcalı), Aslıhan Güner (Bahar Bozoğlu), Fırat Altunmeşe (Kemal Bozoğlu), Yağmur Aydan (Meltem Yarımcalı)


KEHRİBAR 6.BÖLÜM FRAGMANI!

 

BAKMADAN GEÇME!