Kehribar 3.bölüm yeni fragmanı büyük ses getirdi - İzle

Güncelleme Tarihi:

Kehribar 3.bölüm yeni fragmanı büyük ses getirdi - İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 08:09

ATV'nin yeni başlayan dizisi Kehribar'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kehribar'da Orhan, memlekete geri dönmesinin bedelini ağır ödeyecek, hayatında ki en değerli insanlardan birini kaybettikten sonra bir şok daha yaşayacaktır. İşte Kehribar 3.bölümde yaşanacaklar

Haberin Devamı

Ölesiye aşık olan iki genç; Orhan ile Leyla'nın araya giren yirmi yılını ve sonrasında yaşanacakları konu alan dizinin başrollerini Gürkan Uygun, Ayça Varlıer ve Necip Memili paylaşıyor. Sürükleyici bir aşk hikâyesini anlatacak olan Kehribar'ın yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu, yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban, senaryosunu ise Sinan Tuzcu ve Ali Aydın'ın üstleniyor.


Sessiz, sakin, kendi deminde yaşayıp giden Orhan Yarımcalı'nın, Almanya'dan yirmi yıl sonra memleketine dönüşünü, çektiği hasretlik, sevdiklerinden uzak kalmasına sebep kin ve bitmeyen öfkenin hikâyesi Kehribar... Nam-ı diğer "Yarımcalı Orhan"ın Türkiye'nin en meşhur kabadayılarından biri olma hikayesi. İlk ve tek aşkı Leyla'dan ayrı yaşadığı yirmi yıl boyunca, kendi içine kapanıp, bir gün içinde ki yalnızlıktan geri dönüşünün hikâyesi Kehribar. Çok yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan dizide ayrıca Özge Özder, Aslıhan Güner, Nazmi Kırık, Fırat Altınmeşe, Yağmur Aydan, Aslıhan Güner, Umut Karadağ, Ahmet Uz, Sibel Taşçıoğlu ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor.



KEHRİBAR SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Orhan, kendi oğlu olduğunu bilmediği Kemal'in tuttuğu silahın namlusunun ucundan sıyrılır. Leyla ve Orhan yıllar sonra birbirlerine yaklaşır, geçen günlerin acısını paylaşırlar. Bahar, ablasının üzüntülerine ve aile tarafından ezilmesine daha fazla dayanamaz, ona yardım etmeye karar verir. Bahar'ın tüm iyi niyetiyle Orhan'la konuşması hayatlarının daha fazla karışmasına neden olacaktır. Orhan, Musa'nın mekanına tek başına saldıracak, bunca yıldır kimsenin bozmaya cesaret edemediği kara düzeni bozacaktır. Musa, intikamını Orhan'ın en yakınındakilere zarar vererek alacaktır. Sanem ve Musa iş birliği Yarımcalı ailesini temelinden sarsar. Orhan, memlekete geri dönmesinin bedelini ağır ödeyecek, hayatında ki en değerli insanlardan birini kaybedecektir. Kemal ve Meltem'in yaşadığı aşk, yıllar önce Orhan ve Leyla'nın yaşadıklarının aynısı gibidir; sırlar açığa çıktıkça kara sevdaya tutulan aşıklar, tıpkı Orhan ve Leyla gibi bir bedel ödeyecektir. Orhan Yarımcalı'nın efsanesi, Musa'nın karşısına dikildiği gün başlayacak, ağızdan ağıza yayılacaktır.

KEHRİBAR DİZİSİNİN OYUNCULARI!

Yapımcı : Süreç Film
Yönetmen : Yıldız Hülya Bilban
Senaryo : Sinan Tuzcu ve Ali Aydın
Oyuncular : Gürkan Uygun (Orhan Yarımcalı), Ayça Varlıer (Leyla Bozoğlu), Necip Memili (Musa Bozoğlu), Özge Özder (Adile Genştald Yarımcalı), Aslıhan Güner (Bahar Bozoğlu), Fırat Altunmeşe (Kemal Bozoğlu), Yağmur Aydan (Meltem Yarımcalı)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!