Kehribar 3. bölüm fragmanında silahlar çekiliyor - izle

Güncelleme Tarihi:

Kehribar 3. bölüm fragmanında silahlar çekiliyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 20:35

TRT’nin yeni dizisi Kehribar 3. Bölümü ile seyirci karşısına geçiyor. Bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Kehribar dizisinde neler yaşanacak? Leyla yaşayacak mı? Kehribar 3. Bölüm fragmanı ve daha fazlası haberimizde..

Haberin Devamı

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği, Gürkan Uygun ve Ayça Varlıer ‘in başrollerini üstlendiği Kehribar dizisi, 2.bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Soluksuz bir şekilde devam eden Kehribar’ın 3.bölümünde neler yaşanacak? Musa hangi kirli oyunları oynayacak?

Yayın Günü: 1 Nisan Cuma
Yayın Saati: 20.00

KEHRİBAR 3. BÖLÜM FRAGMANI

KEHRİBAR 3. BÖLÜM DE NELER YAŞANACAK?

Orhan, babasını kendi elleri ile toprağa emanet ettikten sonra, ondan kalan her şeyin başına geçer. Saliha, kocasının Orhan'a bıraktığı tüm emanetleri ona teslim eder. 'YARIMCALI' ailesinin düsturu bundan sonra Orhan'ın dudaklarında hüküm sürecektir. Veli, kardeşinin gölgesinde kalmaktan elbette memnun olmaz, dik durmaya çalışsa da Sanem'in günahları karşısında daha da ezilir... Orhan, Mudanya'da Musa'nın elinden zulüm gören her insanoğluna yardım elini uzatacak, her vicdanlı insan gibi mazlumun yanında durma kararı alacaktır. Musa, Yarımcalı'nın bu kararından hiç memnun değildir. Orhan gücü ve kudreti ile karşısına dikildiğinde, en kirli oyunlara başvuracak, kendi kız kardeşini bile gözden çıkaracaktır. Cemil, Musa'nın oyunlarında kullandığı maşasıdır. Leyla ve Orhan'ın aşkını kıskanacak, olmaz denileni yapacak, en sevdiğine kurşun sıkacaktır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Orhan, kendi oğlu olduğunu bilmediği Kemal'in tuttuğu silahın namlusunun ucundan sıyrılır. Leyla ve Orhan yıllar sonra birbirlerine yaklaşır, geçen günlerin acısını paylaşırlar. Bahar, ablasının üzüntülerine ve aile tarafından ezilmesine daha fazla dayanamaz, ona yardım etmeye karar verir. Bahar'ın tüm iyi niyetiyle Orhan'la konuşması hayatlarının daha fazla karışmasına neden olacaktır. Orhan, Musa'nın mekanına tek başına saldıracak, bunca yıldır kimsenin bozmaya cesaret edemediği kara düzeni bozacaktır. Musa, intikamını Orhan'ın en yakınındakilere zarar vererek alacaktır. Sanem ve Musa iş birliği Yarımcalı ailesini temelinden sarsar. Orhan, memlekete geri dönmesinin bedelini ağır ödeyecek, hayatında ki en değerli insanlardan birini kaybedecektir. Kemal ve Meltem'in yaşadığı aşk, yıllar önce Orhan ve Leyla'nın yaşadıklarının aynısı gibidir; sırlar açığa çıktıkça kara sevdaya tutulan aşıklar, tıpkı Orhan ve Leyla gibi bir bedel ödeyecektir. Orhan Yarımcalı'nın efsanesi, Musa'nın karşısına dikildiği gün başlayacak, ağızdan ağıza yayılacaktır.

Haberin Devamı

Kehribar 3. bölüm fragmanında silahlar çekiliyor - izle

KEHRİBAR KONUSU

Ölesiye aşık olan iki genç; Orhan ile Leyla'nın araya giren yirmi yılını ve sonrasında yaşanacakları konu alan dizinin başrollerini Gürkan Uygun, Ayça Varlıer ve Necip Memili paylaşıyor. Sürükleyici bir aşk hikâyesini anlatacak olan Kehribar'ın yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu, yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban, senaryosunu ise Sinan Tuzcu ve Ali Aydın'ın üstleniyor.

Sessiz, sakin, kendi deminde yaşayıp giden Orhan Yarımcalı'nın, Almanya'dan yirmi yıl sonra memleketine dönüşünü, çektiği hasretlik, sevdiklerinden uzak kalmasına sebep kin ve bitmeyen öfkenin hikâyesi Kehribar… Nam-ı diğer "Yarımcalı Orhan"ın Türkiye'nin en meşhur kabadayılarından biri olma hikâyesi. İlk ve tek aşkı Leyla'dan ayrı yaşadığı yirmi yıl boyunca, kendi içine kapanıp, bir gün içinde ki yalnızlıktan geri dönüşünün hikâyesi Kehribar. Çok yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan dizide ayrıca Özge Özder, Aslıhan Güner, Nazmi Kırık, Fırat Altınmeşe, Yağmur Aydan, Aslıhan Güner, Umut Karadağ, Ahmet Uz, Sibel Taşçıoğlu ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor.

Haberin Devamı

OYUNCU KADROSU:

Gürkan Uygun (Orhan Yarımcalı), Ayça Varlıer (Leyla Bozoğlu), Necip Memili (Musa Bozoğlu), Özge Özder (Adile Genştald Yarımcalı), Aslıhan Güner (Bahar Bozoğlu), Fırat Altunmeşe (Kemal Bozoğlu), Yağmur Aydan (Meltem Yarımcalı)

BAKMADAN GEÇME!