Kazanova onların yanında amatör kalır

Güncelleme Tarihi:

Kazanova onların yanında amatör kalır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2006 00:00

Ünlü şarkıcı Robbie Williams ile Hollywood’un usta oyuncuları George Clooney ve Colin Farrell, çapkınlık konusunda adeta birbirleriyle yarışıyorlar. Üçünün de Kazanova’yı kıskandıracak kadar uzun sevgili listesi var.

Hollywood uzmanlık alanı
/images/100/0x0/55ea6d93f018fbb8f87f4284

S
inemanın Büyük İskender’i Colin Farrell’ın sevgili listesi sanıldığından daha kabarık. Farrell, 2001 yılında İngiliz oyuncu Amelia Warner ile dört ay süren evliliğinin ardından aralarında Britney Spears da olmak üzere pek çok Hollywood güzeliyle aşk yaşadı. Çapkın aktör, "Büyük İskender"de birlikte rol aldığı Angelina Jolie ile de aşk yaşadı. Ama bu ilişki kısa sürdü. Farrell’ın Kim Bordenave ile yaşadığı kısa beraberlikten ise James adını verdiği bir oğlu dünyaya geldi.

En gözde liste onun
/images/100/0x0/55ea6d93f018fbb8f87f4286

O
scar’lı oyuncu George Clooney, Talia Balsam ile yaptığı evliliği 1993 yılında noktaladıktan sonra bir daha asla evlenmeyeceğini açıklamıştı. Bugüne kadar kararını değiştirmedi ama hayatına birçok sevgili sokmayı ihmal etmedi. Lucy Liu, Mariella Frostrup, Renee Zellweger, Charlize Theron, usta oyuncunun sevgililerinden sadece birkaçı. Clooney’nin genç oyuncu Lisa Snowdon ile beraberliği ise beş yıl sürdü. Aktörün yakınlarına göre George Clooney’yi bekár kalma kararından vazgeçirebilecek tek kadın ise Krista Allen.

Sadece Kylie’yi kandıramadı
/images/100/0x0/55ea6d93f018fbb8f87f4288


Ü
nlü şarkıcı Robbie Williams’ın telefon defteri bir bakıma ’gösteri dünyasında kim kimdir’ ansiklopedisinden pek de farklı sayılmaz. Ünlü sanatçı, gösteri dünyasında yıldızı parladığından bu yana Natalie Imbruglia, Tanya Strecker, Andrea Corr, Joely Richardson, Nicole Kidman, Anna Friel, Nicole Appleton, Geri Halliwell gibi birçok ünlüyle aşk yaşadı. Robbie Williams, biri hariç bugüne kadar hoşlandığı kadınların hepsini kendine bağladı. Ünlü sanatçının tatlı diline kanmayan tek kadın ise Kylie Minogue.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!