Kaya’dan tüp bebek yapacağım

Güncelleme Tarihi:

Kaya’dan tüp bebek yapacağım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2005 00:00

Geçtiğimiz hafta M. Ali Birand’ın sunduğu "32. Gün"e katılan Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilinğiroğlu’ndan tüp bebek yöntemiyle çocuk yapacağını söylemişti. Avşar, önceki akşam da, kız kardeşi Helin Avşar’la gittiği bir restoran çıkışında gazetecilerin sorusu üzerine, "Zehra’ya bir kardeş olması gerekiyor. Bu da yalnızca eski eşim Kaya’dan olur ama bebeği tüp bebek yöntemiyle yaparız" dedi.

"Kaya ile aramızda temas olmaz" diye espri de yapan Avşar, "Tüp bebek yapacağım ama bu bebeği yapmamız yeniden barışacağız anlamına da gelmez" dedi.

FERAYE NE DEDİ

Kaya Çilingiroğlu’nun sevgilisi Feraye Tanyolaç ise, geçtiğimiz hafta katıldığı bir davet sonrası gazetecilerin, "Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu’ndan tüp bebek yöntemiyle ikinci bir çocuk yapmak istediği söyledi, siz ne diyorsunuz" sorusuna, "Ben böyle saçma sorulara cevap veremeyeceğim" demişti.

TÜP BEBEK NEDİR

IVF (Tüp Bebek) basitçe, yumurtaların sperm tarafından vücut dışında, laboratuvar koşullarında döllenmesidir. IVF yani In Vitro Fertilizasyon, tüp bebek yönteminin bilimsel adı olup vücut dışında döllenme anlamına gelmektedir. Kadından alınan yumurta erkekten alınan sperm ile aynı tüpe konur ve döllenme gerçekleşir.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!