Kaya’dan başka erkek eve giremez

Güncelleme Tarihi:

Kaya’dan başka erkek eve giremez
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2005 00:54

Hülya Avşar, jet boşanmanın ardından günlük programını aksatmadan sürdürüyor. Avşar, dün kendisini evinin kapısının önünde bekleyen gazetecilerle konuştu.

Avşar şunları söyledi:

‘Biz artık Kaya ile arkadaşız. Çocuğumuz var ve Kaya her zaman bu eve girip çıkacaktır. Başka bir erkek bu eve giremez. Çocuğuna da son derece ilgilidir. Biz yine bir aileyiz. Herkes yoluna devam ediyor. İkimiz de çok düşünerek bu kararı verdik. Herkes hayatta ve yaşıyor. Artık bekar bir insanım. Benim için en önemli olan şu anda Zehra’nın okulu. Okul dönemi başladı, iyi okuyabilmesi ve etkilenmeden okuyabilmesi için çabam. Zaten yoğun bir iş temposuna giriyorum. Tatilden daha yeni geldim. Beni ‘Aah çok kötüyüm seyehate çıkmalıyım’ şeklinde hiçbir zaman göremezsiniz. Çünkü hayat devam ediyor. Bu kadar basit. Çok doğal bir şey yaptık. Ve işin en kolay kısmını hallettik. En zor kısmı ise her şeye rağmen bu şartlara rağmen bir evliliği devam ettirebilmekti.’

Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu’nun kameralara yakalandığı Feraye Tanyolaç’la ilgili sorulara ise ‘O konulara hiç girmeyelim’ karşılığını verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!