Kaya da televizyon sunucusu oluyor

Güncelleme Tarihi:

Kaya da televizyon sunucusu oluyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

HÜLYA Avşar ile eşi Kaya Çilingiroğlu, önceki akşam yakın dostlarına Cenajans Grey'in bahçesinde bir davet verdiler. Gecenin konusu ise, Kaya Çilingiroğlu'nun televizyon dünyasına merhaba demesiydi.

Geçtiğimiz yayın dönemi Sinan Çetin'in sunduğu bir programı usta yönetmenin yoğun iş programı yüzünden bırakması üzerine yapımcı Fatih Aksoy, sunuculuk teklifini Çilingiroğlu'na götürdü. Teklife iki gün düşünme süresinin ardından olumlu cevap veren Çilingiroğlu, önümüzdeki hafta çekimlere başlayacak. Çilingiroğlu, ‘‘Beni zor ikna ettiler. Ama sonunda başarılı olacağıma inandığım için kabul ettim. Ayrıca Hülya'ya rakip olmak gibi bir niyetim yok. Eğer gerekirse eşimden bu konuda yardım alacağım’’ dedi.

Hülya Avşar, ‘‘Bu onun kendi kararı. Israrlara dayanamadığı için kabul etti. Bana rakip olacağı yorumlarına katılmıyorum. Bu onun için bir hatıra olarak kalacak’’ dedi.

Hülya Avşar'ın kızkardeşi Helin Avşar'ın da televizyondan gelecek tekliflere sıcak baktığının bilinmesi, gecede ‘‘Aile boyu televizyoncu oldular’’ esprilerine yol açtı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!