Katie, Victoria’ya karşı

Güncelleme Tarihi:

Katie, Victoria’ya karşı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2012 00:00

İki eski dost Victoria Beckham ve Katie Holmes, 9 Eylül’de New York Moda Haftası’nda defileleriyle yarışacak. Ancak ikilinin ilişkisi, dostlukların da kendi içinde kıskançlık barındırabileceğinin kanıtı.

Haberin Devamı

Victoria Beckham

Aile: Katie’den dört yaş daha büyük Victoria 17 Nisan 1974’te İngiltere, Hertfordshire’da doğdu. Jacqueline ve Anşony Adams çiftinin üç çocuğunun ortancası. Babası elektronik mühendisi.
Kariyer: 1994’te ‘Spice Girls’ grubunun Posh’u olarak ünlendi. Ama grup dağılınca solo kariyerinde dikiş tutturamadı. Futbolcu David Beckham’la evlenmek en büyük atağı oldu. Stil ikonu kocasından ilham alarak moda dünyasına girdi.


Dostluk: Beckham çifti 2007’de ABD’ye yerleştikten sonra ilk sosyal aktiviteleri, Tom Cruise ve Katie Holmes’un partisine katılmak oldu. İki çift sık sık görüşmeye başladı. Bazıları bu yakınlığı Tom Cruise’un Beckham’ları ‘Scientology’e çekme gayreti olarak gördü.


Fizik: Katie Holmes, arkadaşının tasarımlarını üzerinde taşırken belki de farkında olmadan onun gibi giyinmeye başladı. Zamanla onu taklit ettiği dedikoduları ayyuka çıktı.
Evlilik: Beckham çiftinin adı modayla özdeşleşti ancak özel hayatları hep bir sır olarak kaldı. Victoria’nın eşi David Beckham tarafından sık sık aldatıldığı konuşulurken, Tom Cruise’la bile adı anıldı. Victoria ise hep eşini savundu.
Çocuk: Üç erkek ve bir kız çocuğu var. Beckhamların çocukları her ünlü çiftin çocukları kadar ilgi gördü. Sayıca fazla olabilirler ama Katie’nin kızı Suri’nin tek başına yakaladığı popülariteye ulaşamadılar.
Tasarım: Hep kendi tarzını yarattı. 2004’te ağırlıkla kot pantolondan oluşan bir koleksiyon hazırladı. Çanta, mücevher, güneş gözlüğü ve hatta parfüm bile tasarladı. Şimdi kendi ismini taşıyan markasıyla yola
devam ediyor.

Haberin Devamı

Katie, Victoria’ya karşı

Katie Holmes

Aile: 1978’de ABD’nin Toledo şehrinde dünyaya geldi. Beş çocuklu bir ailenin en küçüğü Holmes’un babası özellikle boşanma davalarında adını çok duyuran bir savcı.
Kariyer: Adını gençlik dizisi ‘Dawson’s Creek’ ile duyurdu. Bunu sinema filmleri takip etti ama yeteri kadar ses getiremedi. Özellikle genç kuşak arasında Victoria Beckham kadar ilgi görmedi.
Dostluk: Victoria ile arada küslük yaşasalar da birbirlerine kopmamacasına bağlandılar. Geçen hafta boşanan Katie’in en büyük destekçisi yine Victoria’ydı. Tabii bu arada Victoria’ya benzeme çabaları da sürdü.
Fizik: Victoria’nın zayıflığına her zaman takıktı. O vücuda sahip olmak için pek çok diyet uyguladı. Ardından makyaj tarzından saç
stiline kadar hızla Victoria’ya benzedi.

Haberin Devamı


Evlilik: 2006’da Tom Cruise ile evlendi. Evlilik ‘Scientology’ tarikatıyla hep gündemde oldu. Ardından Katie’nin tarikat şartlarına uyum sağlayamadığı konuşuldu. Sonuçta geçen hafta ‘şiddetli geçimsizlik’ sebebiyle boşandılar. Ve Katie, Victoria’nın evliliğine imrenmeyi sürdürdü.


Çocuk: Suri’nin popülaritesi Beckham çiftinin bile önüne geçti. Yaşından büyük kıyafetleri, topuklu ayakkabıları, şımarıklığı tepki çekti. 150 bin dolarlık ayakkabı koleksiyonu olduğu söylendi.
Tasarım: 2009’da Holmes&Yang markasını kurdu. Bu marka dar kesimli kıyafetleriyle öne çıktı. Victoria’nın elbiseleri 1000 Euro’dan başlarken Katie 225 Sterlin’den başlayan daha ulaşılabilir ürünler tasarladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!