Kate Moss geliyor

Güncelleme Tarihi:

Kate Moss geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2006 00:00

Geçtiğimiz yıl uyuşturucu kullanırken çekilen görüntülerinin medyada yer alması üzerine zor günler geçiren dünyaca ünlü top model Kate Moss, Fashion TV'nin pazar gecesi Sortie'de düzenleyeceği partiye katılmak için İstanbul'a geliyor.

Haberin Devamı

Türkiye'de de yayın yapan dünyaca ünlü moda kanalı Fashion TV, pazar akşamı Sortie'de bir davet verecek. Sertab Erener'in mini bir konser vereceği bu eğlencede, Balizza'nın hazırladığı bir defile düzenlenecek. Defilede, Sema Şimşek, Azra Akın, Tuğba Özay, Ece Gürsel, Şebnem Schaffer, Fatma Yaman, Şebnem Sürücü, Simge Topaloğlu, Sedef Avcı, Tuğçe Güder ve Çağla Şikel görev alacak. Gecenin sunuculuğunu ise son günlerin gündemdeki ismi Pınar Altuğ yapacak. Organizasyonu üstlenen Sortie'nin halkla ilişkilerini yürüten Gülşad Doğan, "Parti, 130 ülkede canlı olarak yayınlanacak. Partinin sürpriz konuğu ise dünyaca ünlü İngiliz top model Kate Moss olacak. Geleceği bugün belli oldu" dedi. Fashion TV Türkiye'nin davetlisi olarak İstanbul'a gelecek olan Moss'un cumartesi akşamı İstanbul'da olması bekleniyor.

İş anlaşmaları iptal edilmişti

Geçtiğimiz yıllarda kokain çekerken fotoğrafçılara yakalanan ve büyük markalarla yaptığı anlaşmaları iptal edilen manken Kate Moss, çok zor günler geçirmişti. Uyuşturucu bağımlısı olan sevgilisi Pete Doherty yüzünden uyuşturucuya başladığını ve kokain kullandığını da itiraf eden Moss, sevdiklerinden özür dileyerek kendini toparlayacağına dair söz vermişti. Çok geçmeden kliniğe yatarak tedavi olan ve uyuşturucu illetinden kurtulan Moss, şimdilerde eski şaşaalı günlerine geri dönmenin keyfini çıkarıyor.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea2cfff018fbb8f86fba24
Gecenin sunuculuğunu,
son günlerin flaş ismi
Pınar Altuğ yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!